Akıncı 13. Bölüm İzle

Akıncı 13. Bölüm İzle
Akıncı 13. Bölüm İzle; 26 Mart Cuma akşamı 13. Bölümüyle ekrana gelen akıncı Dizisinin yayınlanan 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akıncı 13. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız, Büşra develi, Yıldıray şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş ve Sermet Yeşil’in rol aldığı Akıncı bu akşam saat 20.00’da 13. Bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Sezona geç başlayan ve Türkiye’de ilk kez bir drama konusu ile bilimkurgu konusunun iç içe işlendiği Akıncı Dizisi ne yazık ki beklenenin aksine reytinglerde çok bir varlık gösteremedi. Final yapıp yapmayacağı söylentilerinin her an sürdüğü dizi son alınan kararla devam etmeye karar verdi. Ancak dizinin devam ederken hikayesinde büyük değişiklikler yaşanacak ve kadrosundan da pek çok isim diziye veda edecek ve yeni hikayeye göre yeni oyuncular diziye dahil olacak. Akıncı bu akşam seyircisine yine kahramanvari bir bölüm izletirken Fatih ile Nergis’in hikayesi de merakla izlenecek. Akıncı bu akşam saat 20.00’da 13. Bölümüyle Atv’de.

Akıncı Son Bölümde Neler Yalandı?

Atv ekranlarının yeni başlayan dizilerinden biri olan Akıncı bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelirken son bölümde yaşananların etkileri de devam edecek. Yeni bir örgütün peşine düşen Fatih Acı Getirenler adını taşıyan bu örgütü çözebilmek için uğraşırken Nergis ise Aylin’in kurduğu tuzağa adım adım yaklaşmaktadır.

Akıncı 23. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv’nin Cuma akşamlarını emanet ettiği yeni başlayan dizisi Akıncı bu akşam yine aksiyon dolu bir bölümle ekrana geliyor. Nergis adım adım Aylin’in tuzağına giderken son anda Akıncı’nın müdahalesi ile tuzaktan kurtulur. Ancak bu sırada İstanbul’da çok güçlü ve acımasız bir savaşçı şehrin altını üstüne getirmektedir. Kor-Han ise Londra’dan döndükten hemen sonra Nergis’e yapılan saldırının arkasında kimler olduğunu araştırmaya başlar. Aylin ve Köksal ise Cevdet’in kendilerine yaklaşmaması için tedbirler almaya başlarlar. Acı getirenler ise örgütün tüm adamlarını öldürmüştür. Kor-Han tüm ülkenin gözleri önünde Akıncı’ya meydan okur ve onu ölümcül bir savaşa davet eder. Akıncı hayatında karşılaştığı en güçlü düşmanla karşı karşıyadır. Akıncı ne yapacaktır, bu meydan okumayı kabul edecek midir yoksa asıl hedefine mi yoğunlaşacaktır? Öbür taraftan Nergis tüm bu yaşananlar karşısında Akıncı’nın yardımına nasıl koşacaktır? Akıncı bu akşam yayınlanacak 13. Bölümle saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar