Akıncı 12. Bölüm İzle

Akıncı 12. Bölüm İzle
Akıncı 12. Bölüm İzle; 19 Mart Cuma akşamı 12. Bölümüyle ekrana gelen Akıncı Dizisinin yayınlanan 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akıncı 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş ve Didem İnselel’in rol aldığı Akıncı bu akşam saat 20.00’da 12. Bölümüyle ATV’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve ancak istediği reytinglere bir türlü ulaşamayan Akıncı bilimkurgu ve gerilim türünde bir dizi olarak seyirciyle buluşuyor. Ülkesi ve milleti için düşmanlarla mücadele eden ve geçmişten aldı güçle bu mücadeleyi yürüten Fatih, Akıncı adıyla düşmanlarıyla mücadele etmektedir. Ancak Akıncı’nın operasyonlarıyla her an daha da zor duruma düşen düşmanları onu ortadan kaldırmak ve devlete en büyük zararı vermek için çalışmaktadırlar. Akıncı bu sezon başlayan ancak seyircinin çok fazla rağbet etmedi dizilerden biri olmuş durumda. Akıncı 12. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Alıncı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarının bu sezon başlayan bilimkurgu ve gerilim konulu dizisi Akıncı her bölüm daha da gerilim ve macera dolu hikayesiyle ekranlarda oluyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kemal Cüneyt’in kurduğu tuzak sonucu görevden alınıp hapse gönderilmiştir. Ancak bununla yetinmeyen Cüneyt daha fazlası için harekete geçer. Ancak Nergis, Güneş ve Fatih Kemal’i kurtarabilmek için Cüneyt aleyhinde deliller bulmak için harekete geçerler ve gerekli delilleri de bulurlar. Bu arada Nergis Fatih için açılan soruşturma için onu destekleyen haberler yapar.

Akıncı 12. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv ekranlarının polisiye, bilimkurgu ve gerilim konulu dizisi Akıncı bu akşam 12. Bölümüyle ekranlara geliyor. Fatih aleyhinde yürütülen soruşturmada zor durumdadır ancak nergis’in kendisi lehine yaptı haberler etkili olmuştur. Fatih Lukas’ı bulmak için harekete geçmiştir. Akıncı Luksa’tan İstanbul’a gelen bir organizasyon hakkında bilgi alır. Bu organizasyonun adı acı getirenlerdir. Orhan bu örgüt hakkında bilgi toplamaya çalışırken Cüneyt’in etrafındaki çember de her an daha daralmaktadır. Hem Akıncı hem de polis Cüneyt’in peşindedir. Bu arada gizli yapının bütün adamları bilinmeyen bir saldırı sonucunda ortadan kaldırılır. Bu arada Nergis kardeşi Yağız’dan üvey annesi Aylin’in öldürülen doktor kuzeni için polis tarafından sorgulandığını öğrenir. Nergis bu işin peşine düşer ve Aylin’le yüzleşir. Akıncı bu akşam ekrana gelecek 12. Bölümle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar