Akıncı dizisi çekimlere başladı! Kadrosunda kimler var?

Akıncı dizisi çekimlere başladı! Kadrosunda kimler var?
Dizi dünyasına merhaba demeye hazırlanan iddialı dizi Akıncı için geri sayım başladı. Yeni dizi Akıncı ekibi çekime başladı. Akıncı kadrosunda bakın hangi oyuncular var?

Koronavirüs salgınının etkilediği sektörlerden biri olan dizi sektörü yeni sezona büyük bir hazırlık ve heyecanla başladı. Yeni sezonda geçen yılın iddialı yapımlarının yanı sıra birçok yeni dizi de seyirci karşısına çıkıyor. Atv'de yayınlanması planlanan yeni proje Akıncı da yeni sezonun iddialı dizileri arasına girmek için gün sayıyor. Uzun süredir hazırlıkları ile gündemde olan ve merakla beklenen Akıncı dizisinin çekimleri başladı. Kadrosuna bir birinden başarılı isimleri dahil eden Akıncı, yakında ekrana gelecek.

Akıncı: Bir kahraman hikayesi

NTC Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Akıncı dizisi Atv'de yayınlanacak. Kökleri geçmişte kendisi günümüzde yaşayan bir halk kahramanının hikayesini konu alan Akıncı dizisi farklı formatıyla dizi dünyasına yeni bir soluk getirecek. Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığında hazırlanan ve çekimlerine başlanan Akıncı'da yönetmen koltuğunda oturan isim ise Veli Çelik oldu. Kökleri Osmanlı'ya uzanan İstanbul'u koruyan bir kahramanın serüveni sıradışı bir senaryoyla ekrana gelecek.

Akıncı kadrosunda kimler var?

Akıncı dizisi senaryosuyla merak uyandırırken dizi hakkında en çok merak edilenlerin başında oyuncu kadrosu geliyor. Akıncı titiz bir cast çalışması sonrası sevilen bir çok oyuncuyu kadrosuna aldı. Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerde olduğu Akıncı dizisinde ki diğer oyuncular ise şöyle; Deren Talu, Sermet Yeşil, Serhat Onat, Ayça Erturan, Yıldıra Şahinler, Tolga Tekin, Yılmaz Bayraktar, Erkan Bektaş, Didem İnselel, Ercü Turan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş.

Akıncı tarzıyla bir ilk olacak!

Büyük ve güçlü oyuncu kadrosu ve alışılmışın dışında senaryosuyla özel bir platoda çekilecek Akıncı dizisi özel teknoloji kullanılarak çekilecek. Faklı efektlerle çekilecek sahneler Türk dizileri arasında da tarz olarak bir ilk olmaya hazırlanıyor. İstanbul'un tarihi ve güzelliklerinin de yer alacağı Akıncı dizisinin sahneleri İstanbul'un tarihi semtlerinden biri olan Kuzguncuk'ta çekilecek. İstanbul'u koruyan bir halk kahramanı hikayesi Akıncı, Atv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Akıncı dizisi merakla bekleniyor….

08-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar