Şükrü Özyıldız'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Şükrü Özyıldız'ın Yeni Projesi Belli Oldu
Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız, yeni bir proje ile gündeme geldi. Projenin dijital içerik platformu olan Netflix'de yayınlanacağı söyleniyor.

  Son zamanlarda yeni bir konsept ile yayına başlayan Akıncı dizisinin final kararı ile dizinin baş rol oyuncusu olan Şükrü Özyıldız, dizi daha final yapmadan farklı projelerden rol teklifi almaya başladı bile. Peki ya Şükrü Özyıldız’ın yeni projesi ne ve hangi karakteri canlandıracak?

Şükrü Özyıldız’ın Yeni Projesi

      Akıncı dizisi, istenileni karşılayamayınca 20. bölüm itibari ile final kararı almıştı. Bunun üzerine boşa çıkan oyuncularda art arda yeni dizi teklifler almaya başladılar bile. Şükrü Özyıldız’da Haziran ayında çekilmeye başlanılması planlanan romantik komedi konseptli dizi olan Aşk Taktikleri isimli projeden rol teklifi aldı.

   Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberi göre de Şükrü Özyıldız’ın rol alacağı Aşk Taktikleri yapımı, dijital içerik platformu olan Netflix’de yayınlanacak. Dizide ki rolü şuan için belli olmasa da, partneri belli oldu bile. TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız’ın dizideki partneri olacak. Ancak şuan için Demet Özdemir’inde dizide ki rolü açıklanmadı. Yapımın yönetmen koltuğunda Seferin Kızı dizisini yöneteni olan Emre Kabakuşak yer alacak. 03 Medya’nın yapımcılığını yapacak olan filmin senaristi ise Pelin Karamehmetoğlu olarak belirlendi.

    Şükrü Özyıldız’ın yeni projesinden bahsettiğimize göre, biraz da daha önceden hangi yapımlarda rol almış, hangi karakterleri canlandırmış hep beraber bir bakalım.

Şükrü Özyıldız’ın Rol Aldığı Yapımlar

2011 yılında oyunculuğa adım atan Şükrü Özyıldız’ın ilk projesi, Derin Sular isminde bir yapımdı ve bu dizide ‘Toprak’ karakterini canlandırmıştı Daha sonrasında Benim Hala Umudum Var, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi, Çoban Yıldızı, Nefes Nefese, Her Şey Aşktan, Neva, Sevimli Tehlike, Ekşi Elmalar, Cebimdeki Yabancı, Kaçak, Ulan İstanbul, Çalıkuşu ve Akıncı yapımlarında rol almıştı. Bunların dışında  da Jet Sosyete dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler