Akıncı 11. bölüm izle

Akıncı 11. bölüm izle
Akıncı 11. bölüm izle; Akıncı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Akıncı 11. bölüm izle; ATV ekranlarının NTC Medya imzalı dizisi Akıncı, 12 Mart Cuma akşamı 11. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm ekrana gelmeden hemen önce internette hangi adresten yeni bölümü izleyebileceklerini araştıran izleyiciler merak içerisinde. Akıncı dizisinin 11. bölümüne tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Akıncı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca Akıncı dizisinin yeni bölüm özetini merak ediyorsanız sayfanın devamında yer alan yeni bölüm özetine göz atabilirsiniz. Akıncı dizisinin 11. ve yeni bölümü bu akşam saatler 20:00'ı gösterirken yeni bölümüyle Show TV ekranlarında olacak.

Akıncı 11. bölüm izle

ATV'den ekrana gelen ve NTC Medya imzası taşıyan Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunu Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahiner, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Yılmaz Bayraktar, Müge Boz, Serhat Onat, Ayça Erturan ve Berrin Arısoy gibi isimler oluşturuyor. Akıncı dizisi son dönemin en dikkat çeken dizileri arasında yer alıyor. Bir süper kahraman dizisi olan Akıncı, büyük bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla izleniyor. Akıncı dizisinin yeni bölümlerini televizyonda ekrana geldikten hemen sonra tek parça ve full HD olarak atv.com.tr adresinden kolayca izlenebiliyor.

Akıncı 11. bölüm özeti

Cüneyt tarafından kurgulanan hain oyun başarıya ulaşır. Kemal, Cüneyt'in kumpasıyla hapse girmek zorunda kalır. Ancak bu Kemal'e yapılacakların sadece ilk adımıdır. Ona daha fazlasını yapmak için kollarını sıvarlar. Bu sırada Güneş ise Cüneyt ile ilgili araştırmalarına devam etmektedir. Araştırması için Nergis'ten yardım ister. Birlikte Kemal'e yönelik kurgulanan kumpası çökertmek için Cüneyt'in itirazının mümkün olmadığı bir delilin peşine düşerler. Akıncı da onlara fark ettirmeden yardımda bulunur. Nergis, Fatih'e açılan soruşturma yüzünden bir hayli kötü hissetmektedir. Onun aklanması için bir haberi yayına sokar. Orhan da tüm bunlar yaşanırken Lukas ile ilgili yeni bir ipucuna ulaşır. Akıncı, onu bulmak için amansız bir mücadele verecektir. Akıncı dizisi bu akşam Show TV ekranında.

12-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler