Akrep 20. Bölüm İzle

Akrep 20. Bölüm İzle
Akrep 20. Bölüm İzle; 29 Nisan Perşembe akşamı 20. Bölümüyle ekrana gelen akrep Dizisinin yayınlanan 20. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akrep 20. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam ve Taha Baran Özbek’in yer aldığı Akep dizisi bu akşam saat 20.00’da 20. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezona iddialı başlayan ancak bekleneni çok fazla karşılayamayan Akrep her hafta gittikçe daha da düşen reytingiyle adeta sezona ve gelecek sezona tutunmaya çalışıyor. Her hafta gerilim ve heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıkan Akrep her ne kadar yüksek bir reytinge ulaşamasa da yinede kendisine has bir izleyici grubu edinmeyi başardı. Şu ana kadar entrika ve gerilim dolu bir hikaye anlayışında olan dizinin bundan sonrası nasıl olacak bekleyip göreceğiz. Akrep bu akşam yayınlanacak 20. Bölümle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında olacak.

AKREP SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında sezona büyük bir umut ve iddiayla başlayan ancak her geçen bölüm bu iddiasından vazgeçen ve ortalama bir reytingle yayınına devam eden Akrep dizisi yayınlanan son bölümde Perihan Ahmet’i cezaevinden çıkarmak için elinden geleni yaparken ne yazık ki bu çabaları Duru’ya takılmıştır. Bu sırada Perihan’ın torunu Şahin’de cezaevine girer ve Ahmet tarafından tehdit edilmeye başlanır. Perihan torununu kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.

Akrep 20. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve entrika ve gerilim dolu hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen Akrep bu akşam yayınlanacak 20. Bölümünde yine heyecanlı olaylarla seyirci karşısında olacak. Perihan yaşadıklarının da etkisiyle yorgun düşmüştür. Bu yorgunluk sonunda bayılan Perihan hastaneye kaldırılır. Yapılan tetkiklerin sonunda Perihan’a kanser teşhisi konur. Üstelik Perihan hastalığın son evresindedir. Bütün bunları öğrenen Perihan’ın bütün dünyası yıkılır. Bu haberi sevdiklerine haber vermemeye karar verir ve hastalıkla mücadele etmeye başlar. Bu arada Ayşem anne ve babasının Gevher İlaç’ın başına tehdit ve şantajla geldiğini öğrenince anne ve babasına savaş açar ve hukuk yoluyla onlarla mücadeleye başlar. Ayşem artık Perihan’ın yanında ve onun safındadır. Ayşem aynı zamanda Şahin’i cezaevinden çıkarmak için de çalışmaya başlar. Akrep bu akşam saat 20.00’da 20.yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

29-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar