Atakan Yılmaz'ın yeni projesi belli oldu

Atakan Yılmaz'ın yeni projesi belli oldu
Ekranın sevilen isimlerinden Atakan Yılmaz da yeni başlayacak yaz dizilerinden biriyle anlaşma sağladı. Başarılı Atakan Yılmaz'ın yeni projesi belli oldu! İşte o dizi…

Yaz aylarında seyirciyle buluşmaya başlayacak yeni dizilerde hazırlıklar devam ediyor. Cast çalışmaları devam eden birçok dizi olduğu gibi çekime başlayan diziler de var. Bir yandan sezon dizileri final yaparken diğer yandan yeni dizilerin heyecanı başladı. Başarılı oyuncu Atakan Yılmaz da yaz sezonunda çalışacak isimlerden. Atakan Yılmaz Kanal D'de yayınlanacak yeni dizi Aşkın Tarifi kadrosuna katıldı. Bir aşk hikayesinin oldukça farklı bir konseptle ekrana yansıyacağı yeni dizi Aşkın Tarifi yakında seyirciyle buluşacak.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk başrolde

NTC Medya tarafından hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi Kanal D'de yayınlanacak. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün partner olarak başrolde olacağı Aşkın Tarifi merakla bekleniyor. NTC Medya adına yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisine katılan isimlerden biri de başarılı oyuncu Atakan Yılmaz oldu. Senaryosu Doruk Erengül ve Leyla Oter'in yazdığı dizide Gaziantepli Fransız mutfağı uzmanının aşkı anlatılacak. Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefi canlandırıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk ise restoran sahibi yetenekli bir şef olan Naz karakteriyle ekrana gelecek. Deniz Koloş'un çekeceği dizide yer alan diğer bir oyuncu da Atakan Yılmaz oldu.

Atakan Yılmaz kimdir?

Kanal D'nin yakında başlaması beklenen dizisi Aşkın Tarifi kadrosuna Atakan Yılmaz da katıldı. NTC Medya imzalı yeni dizi Aşkın Tarifi yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Aşkın Tarifi'nde rol alacak Atakan Yılmaz da ekranların sevilen isimlerinden. İzmir Atatürk Lisesi mezunu olan Atakan Yılmaz 1995 İzmir doğumlu. Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2014 yılında mezun oldu. 2018 yılında çekilen İyi Oyun filmiyle oyunculuğa adım atan Atakan Yılmaz TRT 1'de yayınlanan Tek Yürek dizisi ile tanındı. Birçok tiyatro oyunu ve sinema filminde de yer alan Atakan Yılmaz iyi derecede İngilizce biliyor. Ekranların başarılı isimlerinden olan Atakan Yılmaz yaz sezonunda Aşkın Tarifi dizisi ile Kanal D'de olacak.

29-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar