Akrep 24. Bölüm İzle

Akrep 24. Bölüm İzle
Akrep 24. Bölüm İzle; 3 Haziran Perşembe akşamı 24. bölümüyle ekrana gelen Akrep Dizisinin yayınlanan 24. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde.

Akrep 24. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül ve Ahsen Türkyılmaz’ın yer aldığı Akrep bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Sar Tv ekranlarında yayınlanan dizi Perşembe akşamlarının alternatif dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Dizi her ne kadar beklenen reytingi yakalayamasa da yine de ortalama bir reytingle yayınına devam etti. Dizi dram, gerilim ve entrika alanında dikkatleri çeken hikayesiyle seyirci karşısına geçerken başarılı kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Son yayınlanan bölümlerde özellikle gerilimi artan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde seyirci yine heyecanlı anlarla baş başa kalacak. Akrep bu akşam ekrana gelecek 24. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında yer alacak.

Akrep Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve gerilimi ve entrika içeren konusuyla dikkatleri çeken Akrep dizisi her bölüm seyirciyi daha da içine çekiyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahmet, Efe’yi üzerine salan kişinin kim olduğunu öğrenmek için Fulya’ya baskı yapmaya başlamıştır. Bu arada Efe hastanede yaşam savaşı vermektir. Merve ise Efe’nin başına gelenlerden dolayı Perihan ve Ferda’yı suçlamaktadır.

Akrep 24. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının gerilim dolu dizisi Akrep bu akşam saat 20.00’da 24. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 24. bölümünde Ferda’nın Ahmet’e verdiği zehir yavaş yavaş etkisini göstermeye başlamıştır. Ahmet adım adım her saniye ölüme biraz daha yaklaşırken Ferda zaman zaman yaptığından pişmanlık duymaya başlar. Ferda bir tarafta aşık olduğu ve zehirleyerek ölmesini beklediği Ahmet ve bir tarafta da ölüm döşeğindeki annesi arasında kalmıştır. Bu arada hastanede yaşam savaşı veren Efe iyileşir. Ancak Efe’nin içinde de Ahmet’e karşı büyük bir öfke vardır. Efe bu intikam duygusu ve öfkeyle Merve’nin engellemeye çalışmasına rağmen Ahmet’in Ferda adını verdiği teknesini ateşe verir. Ahmet teknesini yakanın kim olduğunu araştırmaya başlar. Öbür taraftan Ayşem Aras’ın cüzdanında Duru’nun fotoğrafını görünce Aras’a karşı duyduğu aşkın karşılıksız olduğunu anlar. Bütün bunlar ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Akrep’in yayınlanacak 24. Bölümünde seyirciyi bekliyor. Akrep bu akşam saat 20.00’da 24. bölümüyle Sar Tv ekranlarında.

03-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar