Aleyna Tilki Sahne Kostümlerini Satışa Çıkardı

Aleyna Tilki Sahne Kostümlerini Satışa Çıkardı
Ahbap Derneği’nin Müzisyenler için başlattığı destek kampanyasına ilk destek verenlerden biri ünlü şarkıcı Aleyna Tilki oldu.

Son zamanlarda pandeminin de etkisiyle ünlü isimler arasındaki dayanışma ve yardımlaşma belirgin derecede arttı. Bu konuda önde gelen isimlerden biri olan ve Ahbap Derneği’nin de kurucusu olan şarkıcı Haluk Levent geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak pandemi döneminde işsiz kalan ve ekonomik olarak zor duruma düşen müzisyen ve sahne çalışanlarına destek vereceklerini belirtti. Bunun için 400 TL’ye kadar fatura borcu olan müzisyenlerin kendilerine başvurmasını isteyen Haluk Levent ayrıca bir çağrı yaparak zor durumda olan müzisyenler için destek istedi. Sık sık bu konulara değinen usta isme ilk karşılık ise sürpriz bir isimden geldi. Aleyna Tilki sosyal medya hesabı üzerinden Haluk Levent’le irtibata geçerek bu konuda üzerine düşeni yapmak istediğini belirtti ve zor durumdaki müzisyenler için kendisinin de yardımcı olacağını söyledi. Haluk Levent ise Aleyna Tilki’nin bu mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Aleyna Tilki Duyarsız Kalmadı

Ahbap Derneği’nin ekonomik sıkıntılar yaşayan müzisyenler için başlattığı destek kampanyasına sürpriz bir isimden destek geldi. Şarkıcı Haluk Levent Aleyna Tilki’nin mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Haluk Levent “ve enteresan bir gelişme! Aleyna Tilki aradı. Haluk abiciğim sahnede giydiğim kostümleri satmak istiyorum. O parayı da kampanya yaptığınız müzisyenler için kullanmak istiyorum dedi” ifadelerini kullandı. Bu mesaj sonrası ünlü isim Aleyna Tilki’nin bu duyarlılığı ve destek mesajı her kesimden insan tarafından büyük bir övgüyle karşılandı. Ayrıca Ahbap Derneği’nin de kampanyası destek görmeye devam ediyor.

Pandemi de Zor Günler Yaşıyorlar

Yaklaşık Bir buçuk yıldır koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günleri ve kuralları sebebiyle pek çok kesim zor günler yaşıyor. Bunların başında müzik sektörü ve yeme içme sektörü geliyor. Son alınan kararlarla yeme içme sektörüne yeniden çalışabilmeleri için izin çıkarken ne yazık ki müzik dünyası bu kararın dışında kaldı. Uzun süredir pandemi sebebiyle zor günler geçiren müzisyenler artık kritik sınırı aşmış durumdalar. Hatta zaman zaman müzisyenlerin zor durumlarını duyuran feryatları da değişik yollarla duyurulmaya başlandı. Müzisyenlere destek için bir defaya mahsus ödenmesi planlanan 3 Bin TL ise yetersiz bulundu.

03-06-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar