Aldatmak Dizisinin İpek’i belli oldu

Aldatmak Dizisinin İpek’i belli oldu
Atv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Aldatmak 2. Sezona hazır. Dizinin çekimleri devam ederken kadroya yeni isimler katıldı.

Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Aldatmak dizisinin 2. Sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Aldığı yüksek reytinglerle kanal tarafından ikinci sezon onayı verilen dizi aile ve dram türünde ele alınıyor ve kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan Aldatmak ikinci sezon için yeni oyuncularla kadrosunu ve hikayesini güçlendirmeye devam ederken dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir isim daha katıldı. Dizide Sezai’nin (Ercan Kesal) kızı olarak hikayeye dahil olan İpek karakterini canlandıracak isim belli oldu. Birçok oyuncu adayı arasından yapılan görüşmeler sonunda İpek karakteri için başarılı ve güzel oyuncu İlayda Çevik ile anlaşmaya varıldı.

Aldatmak dizisi 2. Sezon çekimleri başlıyor

Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve kanalın başarılı ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan Aldatmak yeni sezon hazırlıklarının sürdürüyor. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun yer aldığı ve senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yeni sezonda da aynı başarıyı göstermesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yeni hazırlanan dizilerden bazılarının Perşembe akşamı ekrana geleceğinin belli olmasıyla Aldatmak için zor bir sezon başlarken yapım şirketi de bu rekabette güçlü kalmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kanal 2. Sezon için çekimlere başlarken dizinin kadrosuna yeni sezonda İlayda Çevik ve başarılı oyuncu Berkay Ateş de dahil oldu. Aile ve dram türünde ele alınan başarılı dizide yeni sezonda yine heyecanlı gelişmeler yaşanacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

Aldatmak oyuncuları kimler?

Atv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezon onayını alarak çalışmalara ve çekimlere başlayan Aldatmak dizisi için son saymaya başlandı. İkinci sezonunda kanalın yine büyük beklenti içinde olduğu yapımlardan olan Aldatmak birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda bulunduruyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Defne Samyeli, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Aras Aydın, Özlem Tokaslan, Nursel Köse, Tarık Ündüz, İrem Tuncer, Berkay Ateş ve İlayda Çevik yer alıyor. Dizi eylül ayından itibaren her perşembe akşamı Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

29-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar