Aldatmak dizisi yeni sezon çekimlerine başladı

Aldatmak dizisi yeni sezon çekimlerine başladı
Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği Aldatmak dizisi önceki sezon özellikle ilk bölümlerinde oldukça ses getiren dizinin yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı yapıyor.

Aldatmak dizisinin oyuncuları ve karakterleri kimdir? Aldatmak dizisinin yapımını ve yaımcılığını kim üstleniyor. Dizinin senaristi ve yönetmeni kim? Aldatmak dizisinin ana hikayesi nedir? Aldatmak dizisi ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Aldatmak dizisi yeni sezon çekimlerine başladı

ATV’nin iddialı dizilerinden Aldatmak çekimleri başladı. Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği Aldatmak dizisi önceki sezon özellikle ilk bölümlerinde oldukça ses getirdi. Yeni sezon için hazırlıklarını tamamlayan dizinin yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı yapıyor. Usta oyuncu Vahide Perçin’in hayat verdiği Güzide isimli bir kadın hakimin ailesini bir arada tutmak için verdiği büyük mücedelenin ekrana geldiği ilk sezon izleyici tarafından oldukça ilgi gördü. Yeni sezonda da aynı mücadelenin ve heyecanın süreceği beklentisinde olan izleyiciler son bölüme kadar diziye desteklerini belli ettiler.

Dizi oyuncuları ve karakterleri

Dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor : “Asena Girişken  (Yeşim Denizeren), Batuhan Sel, Burak Acar  (Mesut), Burcu Söyler  (Selin), Canan Ürekil  (Zeynep), Caner Şahin  (Tolga Kaşifoğlu), Cem Bender  (Oltan Kaşifoğlu), Cem Sürgit  (Ümit Özgüder), Defne Samyeli  (Elmas Heves), Eda Özel, Ege Semih Erken  (Tim), Enes Arda Atak, Ercan Kesal  (Ali Sezai Okuyan), Esin Alpogan,  Feyza Sevil Güngör  (Oylum Yenersoy), Hatice Deniz  (Lara), Kerem Muslugil, Masal Ayşe Gençer  (Öykü), Meltem Baytok  (Nazan Tokluca), Merve Altınkaya, Mustafa Uğurlu  (Tarık Yenersoy), Neyra Kayabaşı, Özlem Tokaslan  (İlknur), Selin Kahraman  (Zeliş), Vahide Perçin  (Güzide Yenersoy), Yusuf Çim  (Ozan Yenersoy).

Senarist Yıldız Tunç

İlk olarak 22 Eylül 2022 tarihinde izleyicilere Atv ekranlarından merhaba diyen dizi ilk sezonda toplam olarak 35 bölüm yayınlandı. İzlenme oranlarında zaman zaman inişli çıkışlı bir grafik izleyen dizi yine de son ana kadar listelere girmeyi başaran yapımlardan oldu. Senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizide Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi tecrübeli oyuncuların üst düzey performans sergilemesi ile dizi izleyiciler tarafından oldukça beğenildi.Dram tarzındaki Aldatmak dizisinin bestesi Aytekin Ataş’a aittir. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun oturduğu dizinin sezon finalinde bile heyecanı gelecek sezona yansıtması otoritelerce takdirle karşılandı.

26-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler