Arka Sokaklar'ın 18. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Arka Sokaklar'ın 18. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı
Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan başarılı ve reytingi yüksek dizilerden Arka Sokaklar 18. Sezon fragmanı yayınlanmaya başlandı.

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan ve bugüne kadar yüzlerce bölümle ekrana gelen başarılı polisiye ve aile dizisi Arka Sokaklar geçtiğimiz sezon final yaparak ekranlara veda etmişti. Bu veda dizinin sevenlerini üzerken yayıncı kanal aldığı bir kararla filmin yapım şirketi Erler Filmle anlaşmaya varmış ve dizinin yayın ve yapım haklarını bir yıllığına bedelsiz olarak alarak efsane dizinin yeniden ekrana gelmesi için çalışmalara başlamıştı. Şu sıralar D Media tarafından hazırlıkları ve çekimleri devam eden efsane dizinin 18. Sezonu ile yeniden ekrana gelmek için gün saymaya başladı. Yine Kanal D ekranlarında 17 sezon boyunca yayınlandığı gün olan Cuma akşamlarında yayınlanacak olan Arka Sokaklar’ın 18. Sezon ilk tanıtım fragmanı yayınlanmaya başlandı.

18. Sezon Fragmanı Yayınlandı

17 sezon boyunca Erler Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un yer aldığı efsane yapım Arka Sokaklar finalinin ardından 18. Sezonuyla yeniden ekranlara gelmek için gün sayıyor. Yapım şirketi olarak D Media tarafından hazırlanan ve yine yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un yer aldığı Arka Sokaklar’ın çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Yeni oyuncuların da katılımıyla birçok eski oyuncunun kadroda yer aldığı efsane dizinin ilk fragmanı da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Bir şehit polis töreninin ağır atmosferi altında gerçekleşen fragmanda hikayeye yeni katılan oyuncular da yer alıyor. Dizinin yeni sezon yeni bölümünün yayın tarihi konusunda ise henüz bir bilgi edinilemedi.

1 Eylül Cuma Akşamları Başlıyor

Arka Sokaklar tam 17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluştu. Bugüne kadar hemen her saatte tekrar bölümleri de yayınlanan dizi yayınlandığı asıl yayın günü olan Cuma akşamlarında aldığı reytinglerle günün en çok izlenen yapımlarından olmayı başardı. Kanalında en çok reyting alan yapımlarından olan Arka Sokaklar 18. Sezonunda da yine kendi gününde ekrana gelecek. Dizinin yeni sezon ilk yayın tarihi ise 1 Eulül Cuma akşamı ekrana gelecek. Özellikle Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları adlı dizilerle büyük bir rekabete girecek olan dizinin yeni sezonda nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merakla bekleniyor. Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar yeni sezonda 1 Eylül Cuma akşaml seyirciyle buluşacak.

26-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar