Alev Alev 14. Bölüm izle

Alev Alev 14. Bölüm izle
Zuhal Olcay ve Demet Evgar gibi güçlü oyuncuların olduğu Alev Alev dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Heyecan dolu Alev Alev 14. Bölüm izle!

Alev Alev 14. Bölüm izle; Show Tv'de güçlü oyuncuları kadrosunda toplayan Alev Alev yine çok heyecanlı. Büyük bir yangın sahnesiyle başlayan Alev Alev ilk bölümden itibaren dikkat çekmeyi başardı. Alev Alev dizisi bu akşam (11 Şubat) yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Alev Alev 14. bölümde Ömer'in Rüya'ya anlatacağı çocukluğu ve geçmişi herkesi çok şaşırtacak. Alev Alev 14. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Alev Alev 14. Bölüm canlı izle

Alev Alev 14. bölüm dizinin takipçilerini yine akrana bağlayacak. Sezona başarılı giren dizilerden biri olan Alev Alev oyuncu kadrosu ve senaryosuyla çok konuşulmuştu. Alev Alev dizisinde Demet Evgar, Zuhal Olcay, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz gibi güçlü kadın oyuncular yer alıyor. Alev Alev kadrosunda ayrıca, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel, Cem Sürgit, Yiğit Sertdemir, Tayfun Eraslan rol alıyor. Dizinin hikayesi ise büyük bir yangın sahnesi ile başlamıştı. O yangındaki alevler dokunduğu herkesin hayatında büyük değişikliklere neden oldu. Farklı senaryosuyla dikkat çeken Alev Alev 14. Bölüm izle!

Alev Alev 14. bölümde neler olacak?

Alev Alev 14. Bölüm izle; Ömer babası Kenan'ı kaybeden Rüya'ya çocukluğunu ve geçmişini açıyor. Ömer diğer taraftan da İskender'in masum olduğunu kanıtlamak için harekete geçer. Yeniden belediye başkanlığına aday olma niyetindeki Çelebi ise Cemre'ye ihtiyacı olduğunu görür. Çelebi Cemre'ye red edemeyeceği bir teklifte bulunur. Cemre kızı Güneş'i görebilmek için Çelebi'nin teklifini kabul etmek zorunda kalır. Diğer taraftan Çelebi'ye karşı güç birliği yapan kadınlar bir araya gelir. Hanım, Tomris, Cemre, Rüya, Çiçek Çelebi'yle mücadele için güçlerini birleştirecek.

Show Tv'de perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisi yine çok konuşulacak sahnelerle ekrana geliyor. Alev Alev 14. Bölüm canlı izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Alev Alev yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da Show Tv'de. İyi seyirler…

11-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar