Alev Alev 26. bölüm izle

Alev Alev 26. bölüm izle
Alev Alev 26. bölüm izle! Alev Alev'in 6 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde neler oldu? Dizinin özeti ve yeni bölümü sayfamızda!

Ay Yapım imzalı Show TV dizisi Alev Alev 6 Mayıs Perşembe akşamı 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven gibi başarlı oyuncuların yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? Alev Alev'in bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Alev Alev 26. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Alev Alev son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

alev alev izle

ALEV ALEV 26. BÖLÜM ÖZETİ

Yurtdışına kaçmak üzere olan Çelebi, gitmeden önce Cemre için düşündüğü planı hayata geçirmek için en doğru zamanı bulmaya çalışır. Bu sırada Cemre'nin ise Çelebi'nin yaşadığına dair şüpheleri artmaktadır. Cemre'nin psikolojisinin bozulduğunun farkına varan Ozan ise Çeleni'nin yaşayıp yaşamadığını anlayabilmek için yeni bir plan yapar ve hayata geçir. Öte yanda Rüya ile evlenen Ömer, yaşadıkları güzel anların bozulmasından endişe ederek, tüm olumsuzluklardan uzak bir yerde balayına gider. Ozan'ın planı Çelebi'yi zora sokarken kendisi de çok büyük bir çıkmazın içine girer.

ALEV ALEV'DE GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Çelebi'nin intihar ederek öldüğü haberi gelir ve herkes fazlasıyla büyük bir şok yaşar. Cemre, başta bunun da Çelebi'nin bir oyunu olduğunu düşünür ancak sonrasında öldüğünden emin olur. Çiçek'in aklında bir çok soru işareti vardır. Ömer, Rüya'dan beklemediği bir teklif alır ve büyük bir mutluluk yaşar. Artık ikisi de huzura kavuşur. Çelebi'nin ölümüyle birlikte Yedikule Mahallesi'nde güneş bile bir başka doğar. Show TV'den ekrana gelen ve Ay Yapım imzası taşıyan Alev Alev dizisi 25. bölümüyle ekrana geliyor. Alev Alev dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD seçenekleriyle izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

06-05-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler