Alev Alev 24. bölüm izle

Alev Alev 24. bölüm izle
Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi 21 Nisan Perşembe akşamı 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde neler oldu? Alev Alev 24. bölüm detayları haberimizde!

Ay Yapım imzalı Show TV dizisi Alev Alev 22 Nisan Perşembe akşamı 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven gibi başarlı oyuncuların yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? Alev Alev'in bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Alev Alev 24. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Alev Alev son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

alev alev izle

ALEV ALEV 24. BÖLÜM ÖZETİ

Hapishaneden çıkmak için türlü oyunlar oynayan Çelebi'nin umutları tükeniyor. İşlediği tüm suçları İskender'in üzerine yıkmak isteyen Çelebi'yi yeni sürprizler bekliyor. Yavaş yavaş hapishaneden kurtulamayacağını anlayan Çelebi'nin yapacakları bunlarla sınırlı kalmaz.

Rüya, Çiçek ile arası bozuk olmasına rağmen başını beladan kurtarabilmek için elinden geleni yapar. Çiçek, İskender'i Bülent cinayetinden kurtarmak için çok önemli bir karar vermenin eşiğindedir. Vereceği bu karar hayatını alt üst edebilir.

İzmir'e gitmeye karar veren Rüya, Ömer'in çok önemli kararlar vermesine sebep olacak. Gözünü karartan ömer Rüya'yı tekrar kazanabilmek için elinden geleni yapacak. Çelebi ise Ozan ve Cemre için yeni planını hayata geçirirken umutsuz bir şekilde kendisinin de köşeye sıkıştığının farkına varmıştır.

ALEV ALEV 24. BÖLÜM İZLE

22 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'de Show TV'de yeni bölümüyle yayınlanan Alev Alev izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Alev Alev 24. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/alev-alev/2754'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Alev Alev her Perşembe saat 20:00’da Show TV'de!

22-04-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler