Alev Alev 16. bölüm izle

Alev Alev 16. bölüm izle
Alev Alev 16. bölüm izle; Alev Alev dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Alev Alev 16. bölüm izle; Show TV ekranlarının ilgi ile izlenen Ay Yapım imzalı dizisi Alev Alev, 25 Şubat Perşembe akşamı 16. bölümü ile ekrana gelecek. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Alev Alev dizisinin yayınlanan her bölümünü milyonlar soluksuz bir şekilde izliyor. Bu akşam ekranda olacak yeni bölüm de izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Yayınlanacak bölümü internet üzerinden izlemek isteyen bazı izleyiciler hangi adresten kolaylıkla izleyebileceklerini merak ediyor. Bu sayfa üzerinden Alev Alev dizisinin 16. bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Alev Alev dizisinin 16. bölümünü tek parça ve full HD seçenekleri ile izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca Alev Alev dizisinin yeni bölümünde neler olacağına göz atabileceğini özet sayfanın devamında yer alıyor. 

Alev Alev 16. bölüm izle

Alev Alev dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Yiğit Sertdemir ve Meltem Keskin gibi isimler yer alıyor. Show TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başaran Alev Alev dizisinin yayınlanan bölümleriyle elde ettiği reytingler kanalın yüzünü fazlasıyla güldürüyor. Alev Alev dizisinin dijital platformlarda yayınlanan bölümleri milyonlarca tık alıyor. İlgi ile izlediğiniz Alev Alev dizisinin yeni bölümlerini Puhu TV ve Show TV adreslerinden tek parça ve full HD olarak izleyebileceğinizi hatırlatalım. Yeni bölümün yer aldığı sayfaya gitmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Alev Alev 16. bölüm özeti

Cemre, Güneş'in geçici velayetini alabilmek için canla başla mücadele etmektedir. Çelebi ise kendisine yönelik atılan adımları bir bir bertaraf etmektedir. Ancak kendisine yeni bir düşman daha edinir. Bu hiç hesapta yoktur. Ömer ve İskender arasında esen soğuk rüzgarlar ise başlayacak çetin bir mücadelenin habercisidir. Ömer ise beklemediği bir kişiyi karşısında bulur. Rüya, Ömer'in annesiyle yaşadığı şeyi öğrenmek isterken Çiçek ile ilgili şok bir gerçeği öğrenir. Cemre, Çelebi'ye karşı büyük bir mücadele verirken umut dolu anlar yaşar. Yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da Show TV'de.

25-02-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler