FOX TV'nin Yeni Dizisi Şahane Hayatım'ın Oyuncu Kadrosu Göz Dolduruyor

FOX TV'nin Yeni Dizisi Şahane Hayatım'ın Oyuncu Kadrosu Göz Dolduruyor
Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yakında sete çıkması planlanan Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlıkları devam eden ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve okuma provası gerçekleştirilen dizinin başrolünde Onur Tuna ve Hilal Altınbilek yer alıyor. Bu isimlere ayrıca birbirinden ünlü pek çok ismin eşlik edeceği Şahane Hayatım dizinin kadrosuna son olarak ünlü ve usta isim Sumru yavrucuk katıldı. Onur karakterinin annesi olarak hikayede yer alacak oyuncu özellikle gelini ile çatışmalı bir ilişkinin içinde yer alacak. Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. Yakınsa sete çıkacak olan ve çekimlerinin İstanbul’da gerçekleştirileceği öğrenilen Şahane Hayatım dizisinin yayına girmesinin ise Ekim ayının ortasını bulabileceği belirtiliyor.

Yeni Diziler Heyecan Yarattı

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dillerden Şahane Hayatım için çalışmalar hız kazandı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide kimliğini değiştirip çok zengin bir hayata adım atan ve geçmişindeki sırlar peşini bırakmayan Şebnem’in hikayesini anlatacak dizi Fox Tv’nin bu sezon ekrana taşıyacağı yeni diziler arasında ön planda olanlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Bu sezon yapım şirketlerine pek çok yeni dizinin siparişini veren ve bu dizilerle rakip kanalların önüne geçmek isteyen Fox Tv ekranlarında yeni hazırlanan dizişler bir bir ekrana gelmeye başladı. Kanal için oldukça önemli olan yeni dizilerin alacağı reyting Fox Tv’nin son sezonlarda kötü giden reytinglerine de bir çözüm olması bekleniyor.

Şahane Hayatım Oyuncuları Kimler?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yayın döneminin iddialı yapımları arasında gösterilen Şahane Hayatım dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak yer alırken dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. Dizinin birbirinden ünlü oyucuları arasında

-          Onur Tuna - Mesut

-          Hilal Altınbilek – Şebnem

-          Yiğit Özşener – Onur

-          Serkan keskin – Niyazi

-          Gökçe Eyüboğlu – Didem

-          Sumru Yavrucuk - Aysel

-          Nesrin Cavadzade – Didem ve

-          Erman Cihan – İzbandut yer alıyor. Dizinin okuma provaları yapılırken çekimlerin kısa sürede başlaması planlanıyor.

17-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar