Yaz Sezonu Dizileri Neler ve Hangi Kanallarda Yayınlanacak?

Yaz Sezonu Dizileri Neler ve Hangi Kanallarda Yayınlanacak?
Yaz sezonunda televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan pek çok yaz dizisi hazırlıklarının sonuna geldi. İşte bu dizilerden bazıları!

Televizyon kanalları şu sıralar yoğun bir şekilde Ramazan Bayramı sonrasına hazırlanıyor. Yaz sezonu için ekrana getirecekleri dizilerin hazırlıklarını yapım şirketleri aracılığı ile yürüten kanallar yaz sezonunda birbirinden çarpıcı ve iddialı yapımlar için kolları haftalar önce sıyırmış ve çalışmalara başlamıştı. Şu sıralar yaz sezonu dizilerinin son hazırlık aşaması tamamlanıyor ya da dizilerden bazıları sete çıkıyor ve hatta bazılarının tanıtımları yayınlanıyor. Birbirinden ilginç yaz sezonu dizilerinin hangileri olduğunu ve hangi kanalda ekrana geleceğini sizler için araştırdık. İşte yaz sezonunda ekrana gelecek diziler.

Gülümse Kaderine

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve çekimleri başlayan Gülümse Kaderine dizisinin tanıtım fragmanı yayınlanmaya başlandı. İki genç kızın hayata tutunma mücadelesini ele alan dizi Avşar Film tarafından hazırlanıyor. Başrollerinde Bahar şahin ve Sude Zülal Güler’in rol aldığı dizi gençlere yönelik olmasına rağmen dram türünde ele alınıyor.

İyilik

Medyapım tarafından hazırlanan dizi Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin ilk adı Kapımdaki Düşman olarak duyurulmuştu. Dizide İsmail demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey’in rol aldığı dizi bir aldatma hikayesini merkeze almış durumda. Dizide Murat ve Neslihan evlidirler ve çocukları vardır. Gayet mutlu görünen bu ailede ne yazık ki Murat eşini aldatmaktadır hem de kapı komşularıyla. Dizinin tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlandı.

Kusursuz Kiracı

MF Yapım tarafından hazırlanan Kusursuz Kiracı Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin başrolünde ünlü ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü yer alıyor. İki karakterinde muhabir olduğu dizi bir apartmanda birbiriyle komşu insanların hikayelerini ekrana taşıyacak. Dizi aşk türünde ele alınıyor ve gençlere yönelik hazırlanıyor.

Gizli Kalsın

Fox Tv’de ekrana gelecek bir diğer yaz sezonu dizisi ise Gizli Kalsın adını taşıyor. Dizide Halit Özgür sarı ve Sinem Ünsal başrolü paylaşıyor. İki genç ve sivil polisin hikayesini anlatacak dizi kanalın gençlere yönelik aşk ve macera türünde ele aldığı yaz sezonu dizilerinden.

İntibah

Namık Kemal’in 1876 yılında yayınlanan ve Türk Edebiyatının da ünlü eserlerinden olan İntibah adlı romandan uyarlanan dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizide başrolleri Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı paylaşıyor. Dizide zengin bir ailenin oğlunun babasını kaybetmesiyle değişen hayatı ve aşk çıkmazına düşmesi seyirciyle buluşturulacak.

Seversin

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Seversin adlı dizinin ilk adı Bir Yaz Dizisi olarak belirlenmişti. Kanal D iç yapımlar tarafından hazırlanan dizinin tanıtımları yayınlanmaya başladı. Dizide İlayda Alişan ve Burak Yörük başrolü paylaşıyor.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar