Aleyna Tilki ile Yakalanan Haldun Demirhisar Kimdir?

Aleyna Tilki ile Yakalanan Haldun Demirhisar Kimdir?
Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar Kimdir? Daha önce bazı ünlülerle aşk ilişkisi olduğu iddia edilen Haldun Demirhisar ile Aleyna Tilki aşk mı yaşıyor?

Şu sıralar magazin dünyasının en önemli gündem maddelerinden birini Aleyna Tilki ve birlikte aşk yaşadıkları iddia edilen Haldun Demirhisar oluşturuyor. Ünlü ve genç şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde peş peşe Haldun Demirhisar ile görüntülenmiş ve bunun ardından ikili arasında aşk yaşadıkları konusu konuşulmaya başlandı. İkilinin yaşadıkları bu durum magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer alırken Aleyna Tilki ilk açıklamayı yaptı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki açıklamasında “aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız” ifadelerini kullandı.

İddiaya Başka İsimler Karıştı

Ünlü ve genç şarkıcı Aleyna Tilki ve annesi sık sık magazin basını ve sosyal medyada yer alıyor. Daha önce bazı şarkıcılarla polemikler yaşayan anne kız yine kendilerini bir magazin haberinin ortasında buldu. İddiaya göre ünlü isim Aleyna Tilki iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşıyor. Here ne kadar Aleyna Tilki tarafından bu aşk iddiası yalanlansa da magazin basını bunun tersini iddia ediyor. Aleyna Tilki’nin açıklama yaptığı sırada ünlü şarkıcı Işın Karaca olaya müdahil oldu ve “susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allahım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Aleyna Tilki’nin annesi Işın Karaca’nın bu sert ifadelerine “Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne bunu dile getiriyorum. Haldun Bey kızımın 4 yıllık arkadaşı. Resimler yaparak atölyesinde kafasını dağıtır” ifadelerini kullandı.

Haldun Demirhisar Kimdir?

Şu sıralar magazin basınında sıklıkla gündeme gelen ve Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilen iş insanı Haldun Demirhisar bir dönem de ünlü isim Serenay Sarıkaya ile aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. Daha önce Bennu Gerede ile de aşk yaşayan Haldun Demirhisar yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş insanıdır. Otel, Mimar Ofisi, restoran gibi işletmeleri bulunan Haldun Demirhisar’ın Heavenly dDF adlı bir şirketi bulunuyor. Ünlü isim Haldun Demirhisar geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile ilgili iddialara ise sert sözlerle karşı çıkmıştı. Ayrıca ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bir açıklamasında hayalindeki erkeği sıralarken “efendi, keko ve biraz maço olsun, işime ve iş saatime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak” ifadelerini kullanmıştı.

29-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar