Aleyna Tilki ‘Sevgilisi var’ Haberlerine Tepki Gösterdi.

Aleyna Tilki ‘Sevgilisi var’ Haberlerine Tepki Gösterdi.
Çok genç olmasına rağmen herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki hakkında yapılan asılsız haberlere tepki gösterdi.

2000 doğumlu ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak ilk kez ekranlarda yer aldı. Sesi ile herkesin beğenisini toplayan Aleyna, şimdilerde magazin gündeminden düşmeyen isimlerden birisi oldu. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin adı son zamanlarda hakkında çıkan sevgili haberlerine karıştı. Bu dedikodulardan rahatsız olan Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. Genç şarkıcı sevgilisini olmadığını her ne kadar dile getirse de haberler devam ediyordu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda öfkesini gizlemedi.

Bu Çağın Sevgili Tabularını Kabul Etmiyorum 

Aleyna Tilki sosyal medyadan ‘Bir süredir Aleyna'nın sevgilisi şöyle böyle diye konuşuyorsunuz. Benim sevgilim falan yok. Ben bu çağın sevgili tabularını kabul etmiyorum. Beni bir daha herhangi birinin sevgilisi olarak konuşamazsınız. Asılsız ve yalan olmuş olacak çünkü’ diye yazarak paylaşımda bulundu. Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin dikkat çeken yazı stili herkesi şaşkına uğrattı. ‘ Ben bu çağın sevgili tabularını kabul etmiyorum’ diyen ünlü şarkıcının hakkında çıkan haberlerden çok sıkıldığı belli oluyor. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki daha önceleri konuk olduğu bir sosyal medya platformunda sorulan soruya bakın neler demiş..

Özünde Kekoluk olacak

Konuk olduğu programda "Nasıl bir ilişki istersin" sorusunu cevaplayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, "Önceden beni tanıyor olması lazım. Ama ben onun ismini bilemeyeceğim. Çiçekler, hediyeler, ayıcıklar göndermeli, ben de merak uyandırmalı. Bir gün bir şekilde ismini öğreneceğim. İlk buluşmada tek olmak istemem. Arkadaş ortamında tanışıyormuşuz gibi olalım. Çok efendi, ağır, biraz keko, maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Özünde kekoluk olacak, öyle gözüküp hissettirmemek için elinden geleni yapacak" açıklamasında bulunmuştu.

Aleyna Tilki Kimdir

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 yılında Konya'da dünyaya geldi. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" parçasında vokal olarak yer aldı. Aleyna Tilki, Temmuz 2017'de Sen Olsan Bari'yi çıkardı. Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu. 2021 yılında başlayan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrolleri Cemal Can Canseven ile paylaşmaktadır. 5 Haziran 2019'da Tilki, Emrah Karaduman ile Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar albümünde yer alan "Yalnız Çiçek" şarkısını klibi ile yayınladı. Aleyna Tilki, Türkiye'yi Avrupa'da değil tüm dünyada tanıtmak istediğini bu yüzden Eurovision'a katılmayı planlamadığını açıklamıştır. Aleyna Tilki’nin çıkış yaptığı ilk aylarda içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle toplumun bir kesiminin tepkisini çekti. Kasım 2016'da Diyarbakır'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atılmıştı.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar