Kazara Aşk Final Kararı Aldı

Kazara Aşk Final Kararı Aldı
Star Tv ekranlarında yaz sezonu dizisi olarak ekrana gelmeye başlayan ve ancak beklenen reytingi bulamayan Kazara Aşk’ın final yapacağı açıklandı.

Televizyon kanalları son derece dinamik ve hareketli alanlardır. Bir an bile durağanlığa yer olmayan televizyon kanallarında çalışmalar aylar öncesinden başlar ve planlan aylar öncesinden yapılır. Son yıllarda her kanalın prime Time zaman dilimini dizilere emanet ettiği ve başka programların nadiren göründüğü televizyon kanallarında her sezon onlarca dizi yayına giriyor. Büyük umutlarla ve maliyetlerle ekrana gelen bu yapımlar ise ne yazık ki reyting oranlarının insafına kurban ediliyor. Milyonlarca liralık bir sektör haline gelen ve binlerce insanın ekmek yediği dizi sektöründe ne yazık ki kararlar anlık alınabiliyor. Her ne kadar bir dizinin başlaması aylar sürse de ve çalışmalar çok yıpratıcı olsa da dizinin yayından kaldırılması bir anda olabiliyor. Yaz sezonunda ekrana gelen ve seyircinin beğenisine sunulan diziler bir bir final yaparken son kalan bir iki diziden biri olan Star Tv ekranlarındaki Kazara Aşk’tan da ne yazık ki final haberi geldi.

13.Bölümde Final Yapacak

Koliba Film tarafından Star Tv için hazırlanan ve yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan romantik komedi dizisi Kazara Aşk için yayıncı kanal ve yapım şirketinden final kararı geldi. Son zamanlarda reytinglerinde belirgin bir düşüş gözlenen ve yayıncı kanalın beklediği reytingi getirmeyen Kazara Aşk için 13. Bölümde final kararı alındı. Son olarak 11. Bölümüyle ekrana gelen dizinin böylece son iki bölümü kalmış oldu. Yaz aylarında başlayan dizilerin son kalanlarından olan Kazara Aşk’ın final yapmasıyla ne yazık ki yaz sezonunda başlayan dizlerin hiçbiri başarıya ulaşamadı ya da yeni sezonda varlığını devam ettiremedi.

Kazara Aşk

Koliba Film tarafından hazırlanan ve romantik komedi türünde ele alınan Kazara Aşk genç seyirci grubuna hitap ediyor. Bir kaza sonrası tamamen tesadüf sonrası gelişen bir aşkın faklı yansılamalarını ve gelişmelerini anlatan dizide bol bol yanlış anlamalara ve küsmelere yer veriliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur gibi ünlü ve başarılı isimler rol alıyordu. Dizinin son iki bölümde hikayesini toparlayarak seyirciye veda edeceği öğrenildi.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar