Ece Erken Eşi İle Yaşadığı Kavgayı Tüm Detaylarıyla Anlattı

Ece Erken Eşi İle Yaşadığı Kavgayı Tüm Detaylarıyla Anlattı
Ece Erken 2 yıldır birlikte olduğu Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrumda evlendi. Birliktelikleri bir dargın bir barışık olan çiftin ayrılık haberleri üzerine tüm detayları anlattı.

Ünlü sunucu Ece Erken, Mahmut Yazıcıoğlu ile kısa bir süre önce dünya evine girmişti. Ece Erken ve 2 çocuk babası avukat olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile boşanma iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bir süredir boşanmaları hakkında konuşulan olayla ilgili Ece Erken'den konu ile ilgili detaylı açıklama geldi. Ekranların güzel sunucusu Ece Erken’den, yaşanılan durumun yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını dile getirdi.

Instagram’dan Fotoğrafları Sildi

Ünlü sunucu Ece Erken önce sosyal medya hesabından eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafları sildi. Fotoğrafları silen 43 yaşındaki Ece Erken daha sonra ise 'Şafak MahmutYazıcıoğlu’nun' soyadını sosyal medya hesabında biyografisinden kaldırdı. Ece Erken'in peş peşe hesabında yaptığı değişiklikler dikkatlerden kaçmadı. Ünlü sunucunun fotoğrafları ve soyadını kaldırması herkesin aklına o soruyu düşürdü. Evlilik bitiyor mu? Ünlü sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’dan olan Oğlu Eymen ile tatile çıktı. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile konuşulan tüm dedikodulara cevap verdi.

Eşi ile Fotoğrafını Kalp Emojisi ile Paylaştı

Ece Erken tüm bu konuşulanlara fotoğraf ile yanıt verdi. Kısa süre önce hayatlarını birleştiren çift yanlış anlaşılmadan dolayı magazine bomba gibi düştü. Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya geldiler. Ece Erken eşi ile geçirdikleri eğlenceli anlarda çekilmiş fotoğraflarını, kalp ve nazar boncuğu emojisi ile paylaştı. Ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından profildeki kişisel bilgilerine eşinin soyadını yeniden ekledi. Sosyal medyadaki bu son hareketinden sonra "Her şey yolunda" mesajını hayranlarına iletti.

Mimarlarla İlgili Travmam var

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı tartışmasına açıklık getirdi. Olayın tüm perde arkasını anlattı. "Ev taşıyorum ve inanılmaz stresli bir şey. Şafak'ın arkadaşları yardımcı olacağını söyledi. Sürekli gecikme oldu. Benim mimarlarla ilgili travmam var, yine öyle bir şey başıma geldi. Bu konuyla ilgili tartışma yaşadık. Diyerek aralarındaki sorunu anlattı.

Dostu Düşmanı Gördük

Yanlış anlama sürecinde eşi Şafak Ankara’da olması konunun uzamasına sebep olmuştu. ‘’Şafak Instagram hesabını kapatmış. Beni engelledi zannettim, soyadımı ve fotoğrafları arşive attım. Sonrasında barıştık ama bir daha yapmayacağım. Şafak dün eve geldi, hiçbir şey yokmuş gibi birlikte Ankara'ya geldik, akşam döneceğiz. Şafak artık dalga geçiyor. Ama iyi oldu dostu düşmanı gördük." Diyerek olaydaki tüm detayları

21-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar