Aleyna Tilki sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Aleyna Tilki sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin sevgilisi bakın kimmiş? İşte Aleyna Tilki'nin ünlü sevgilisi ve düğün gecesinden tüm ayrıntılar...

Aylardır gizemli bir şekilde sevgilisi ile birlikteliğini sürdüren Aleyna Tilki, tüm merakları giderdi. Modacı Gülnur Güneş'i düğününe katıldığı gece tüm hayranlarına bir sürpriz yaşatan Aleyna Tilki, giydiği elbise ile de olay oldu.

Düğünde 35 bin 475 TL maliyetindeki elbisesi ile gözleri kamaştıran Aleyna Tilki, geceye ünlü makyaj artisti Rıfat Yüzüak ile birlikte katılmıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde öyle bir şey yalandı ki görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Düğünde sevgilisi Gülnur Güneş'i erkek kardeşi Kadir Güneş ile birlikte dans eden Aleyna Tilki, tüm soruların yanıtını vermiş oldu. Eylül ayında Paris' te başlayan aşk hikayelerini geçtiğimiz akşam düzenlenen düğün gecesinde herkes ile paylaşan çift, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Düğünün ardından düzenlenen partide ise müstakbel görümcesi ile birlikte şarkı söyleyen Aleyna Tilki, oldukça neşeli idi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı düzenlenen Gülnur Güneş'in düğününde ünlüler bir araya geldi. Bir çok isminde yer aldığı düğünde Aleyna Tilki, göze çarpan ünlülerden oldu. Elbisesinden dansına bir çok şekilde gecenin yıldızı olmayı başaran Aleyna Tilki, sosyal medyada da çokca konuşulmaya başlandı. Düğün gecesinde Şeyma Subaşı ile birlikte yaptıkları dansla gözler önünde olmayı başaran Aleyna Tilki, son noktayı gecenin ilerleyen saatlerinde düzenlenen dans ile gerçekleştirildi. Gizli aşkı Kadir Güneş ile birlikte romantik bir dans sergileyen Aleyna Tilki, kısa sürede medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı. Daha önce sosyal medya hesabından 'Şarkılar için çok sabırsızlandığınızı biliyorum. Şarkılar hazır ama fikrimizi değiştirip projeyi büyüttüğümüz için biraz daha sabredeceksiniz. Kim bilir belki de ansızın ingilizce şarkı da gelir? Bekleyelim görelim' sözlerini kullanarak hereksi şaşkına çeviren Aleyna Tilki, şimdilerde ise sevgilisi Kadir Güneş ile birlikte poz vermeye başladı. Düğünün sona ermesinin ardından düzenlenen partide ise Aleyna Tilki, müstakbel görümcesi Gülnur Güneş ile birlikte şarkı söylemiş ve gecenin starı haline gelmişti. Şimdi ise tüm gözler Aleyna Tilki ve Kadir Güneş'ten gelecek hamlede. İkili yakın zamanda resmi bir adım atar mı? sorusunun yanıtı oldukça merak konusu.

21-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar