Aleyna Tilkiden Dev Anlaşma!

Aleyna Tilkiden Dev Anlaşma!
Genç şarkıcılardan yüz binlerce takipçisi ve seveni olan Aleyna Tilki’den dev adım. Genç isim Dünyaya açılmak ve bir dünya starı olmak için ilk adımı attı. İşte detaylar!

Türkiye’nin en çok dinlenilen seslerinden biri hiç şüphesiz genç şarkıcılardan Aleyna Tilki. Aleyna Tilki özellikle genç kitlenin gönlünde adeta taht kurmuş durumda. Öyle ki şarkıcının her sözü anında dillere düşüyor ve sosyal medyadan her resmi, her sözü, her paylaşımı yüz binlerce beğeni ve yorum alıyor. Hal böyleyken şarkıcının sevenleri de her gün biraz daha büyüyor ve artık ülkemizin sınırları ötesinde de kendisine taraftar ve ciddi bir takipçi kitlesi bulabiliyor. Henüz çok genç olmasına rağmen adım adım başarıya giden ve şimdi de ülkedeki bu başarısını dünya çapında bir yıldız olmaya doğru ilerleten ünlü ve başarılı ses Aleyna Tilki dünyanın önde gelen müzik şirketlerinden Warner Müzik ile dev bir anlaşmaya imza attı. İşte haberin detayları!

Aleyna Tilki Dünya Starı Olma Yolunda!

Türkiye’nin en çok dinlenilen seslerinden biri olan ve gençlerin özellikle dinlediği genç şarkıcı Aleyna Tilki bu başarısını taçlandırmak için yeni anlaşmalara imza atıyor. Ünlü isim Türkiye’ye artık sığmıyor ve bu da onu dünyaya açılmaya zorluyor. Bu sebeple ünlü isim yine dünyaca ünlü bir müzik şirketi olan Warner Müzik ile bir anlaşmaya imza attı. Anlaşmaya göre Warner Müzik Aleyna Tilki’yle yabancı dillerde de single ve albümler yapacak. Bu büyük anlaşmayla Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde yer alan çok heyecanlıyım yeni bir iş üzerinde çalışıyoruz açıklamasının da cevabı vermiş oldu. Bu anlaşmayla Aleyna Tilki sadece ülkenizde değil tüm dünyada dinlenilir bir ses olacak ve dünya starlına adım adım yaklaşacak.

Açıklamayı Warner Müzik Türkiye Ceo’su Duyurdu!

Aleyna Tilki’yle yapılan bu dev anlaşmayı Warner Müzik CEO’su Samsun demir sosyal medya hesabından duyurdu. Demir anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada “Bugün dünyaya Warner Müzik ve DMC olarak Aleyna Tilki’yle yabancı dillerde de single ve albümler yapacağımızı duyuruyoruz. Aleyna’nın dünya starlığı hayalinin ilk basamağı böylece gerçekleşmiş oluyor. Artık sırada hayalin geri kalanının gerçekleşmesi için İngilizce hit şarkılar yapmak var. Bizleri buraya siz müzikseverler taşıdınız. Bunun için hepinize teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

14-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar