Mustafa Avkıran Çukur’un Kadrosuna Dahil Oldu!

Mustafa Avkıran Çukur’un Kadrosuna Dahil Oldu!
Show Tv’nin efsane dizisi Çukur’a efsane bir oyuncu dahil oldu. Usta ve başarılı oyuncu Mustafa Avkıran Çukur’a Cengiz Erdenet karakteriyle girdi. İşte detaylar!

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve 3 sezondur adeta efsane haline gelen ve seyircinin inanılmaz bir tutkuyla takip ettiği Çukur Dizisi bu sezon 4. Sezonuyla ekrana geliyor. Her sezonu birbirinden heyecanlı olan ve nefessiz izlenen dizinin yeni sezon için sete inmesi beklenirken diziye yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının tartışmasız bir numarası olan dizi bu sezonda liderliği bırakmamak için yeni hikaye ve yenilenmiş oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak usta oyuncu Mustafa Avkıran dizide Yamaç’ın karşısında yer alan Erdenet kardeşlerin babası olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları!

Cengiz Erdenet (Mustafa Avkıran) Çukur’a Giriyor!

Üç sezonu bitiren ve bu sezon dördüncü sezonunun yayınlanacağı Ay Yapım imzalı Çukur bu sezonda ekranda fırtınalar estirecek gibi görünüyor. Show Tv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve reytinglerde ilk sırada yer alan Çukur’da geçen sezon Yamaç Koçovalı’nın karşısında yer alan Çağatay ve Böke Erdenet Çukur’da adeta fırtınalar estirmiş ve Koçovalı ailesine zor anlar yaşatmıştı. Bu sezonda devam eden hikayeye yeni bir karakter giriyor, Cengiz Erdenet. Çağatay ve Böke Erdenet kardeşlerin babası Cengiz Erdenet’in diziye nasıl bir heyecan ve soluk getireceği ise merakla beklenmeye başlandı. Mustafa Avkıran’ın canlandıracağı Cengiz Erdenet heyecanla beklenirken Çukur’un da kısa bir süre sonra sete çıkacağı tahmin ediliyor.

Mustafa Avkıran Kimdir?

Çukur Dizisine Cengiz Erdenet karakteriyle dahil olan usta oyuncu Mustafa Avkıran 1963 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan usta oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosunda görev almıştır. Pek çok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu son olarak Kanal d ekranlarında yayınlanan Azize adlı dizide yer almıştır. Mustafa Avkıran’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Azize, Yeni Gelin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kaçış, Filinta: Bin Yılın Şafağında, Delibal, Sevdam Alabora, Kuzey Güney, Av Mevsimi, Yaprak Dökümü, Ezo Gelin, Köpek, Kınalı Kar, Kurtlar Sofrası, İstanbul Kanatlarımın Altında, Sokaktaki Adam, Kurşun Kalem, Köstebek.

13-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar