Aleyna Tilki'den Hayranlarını Sevindiren Açıklama!

Aleyna Tilki'den Hayranlarını Sevindiren Açıklama!
Son dönemin en ünlü şarkıcılarından olan Aleyna Tilki'den hayranlarını sevindiren açıklama geldi. Şarkıcı yeni bir şarkıyı bu ay yayınlayacağını açıkladı. Detaylar haberimizde!

Özellikle genç kitlenin hayranlığını kazanan, yaptığı ve yaşadığı her hali takipçileri ve sevenlerinin hemen takip edildiği yeni neslin idolü şarkıcı Aleyna Tilki’den sevenlerini heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bir anda sevenleri tarafından heyecanla karşılanan ünlü şarkıcının paylaşımı ise anında binlerce beğeni aldı. Sosyal medyada en çok konuşulan ve günden olan isimlerden biri olan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir şarkının yakın zamanda yayınlanacağı açıkladı. Bu paylaşımın ve haberin detayları aşağıda.

Aleyna Tilki’nin Paylaşımı Sevenlerini Heyecanlandırdı!

Son dönemin ünlü şarkıcılarından ve genç kitlenin en sevdiği isimlerden biri olan genç şarkıcı Aleyna Tilki sevenlerini heyecanlandıran bir paylaşım yayınladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı notta ünlü şarkıcı yeni bir şarkıyla yakın zamanda sevenlerinin karşısına çıkacağını açıklarken “Hep beraber ağlayacağımız bir şarkı geliyor bu ay. Ve yine Türkiye’de daha önce denenmemiş bir tarz” açıklamasını yaptı. Ünlü şarkıcının yaptığı bu paylaşım bir anda sosyal medyada en çok konuşulan ve beğenilen paylaşımlar arasında yer alırken şarkıcı Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı da merak edilmeye başlandı. Yeni bir tarz ve hep beraber ağlayacağız diye duyurduğu şarkının sözleri ve müziğini şarkıcının kendisi yaparken düzenlemesini ise Ozan Çolakoğlu’nun yaptığı belirtildi.

Aleyna Tilki’den Yeni Şarkı!

Son dönemin en çok sevilen ve dinlenen şarkıcılarından olan ve aynı zamanda Dünyaca ünlü müzik şirketi Warner Music’in anlaştığı ilk Türk şarkıcı olan Aleyna Tilki’den sevenlerini heyecanlandıran yeni bir şarkı açıklaması geldi. Son dönemde Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyan şarkıcı bu ay içerisinde yeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Genç yaşta başladığı müzik kariyerinde zirvelere kadar tırmanan şarkıcının yayınlayacağı şarkının müziğini ve sözlerini kendisinin yaptığı açıklandı. Şimdiden merakla beklenmeye başlayan şarkının yine müzik dünyasında fırtınalar estirmesi ve en çok dinlenenler listesinde zirvede yer alması bekleniyor. Sosyal medyada da oldukça popüler olan şarkıcının yüz binlerce takipçisi şarkıcının bu yeni paylaşımı ve haberiyle adeta sevinç çığlıkları atarken paylaşıma binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

07-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar