Kara Tahta’nın Atlas’ı Furkan Andıç Kimdir?

Kara Tahta’nın Atlas’ı Furkan Andıç Kimdir?
Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta Dizisinde Atlas karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı ve genç oyuncu Furkan Andıç Kimdir, hangi yapımlarda yer almıştır?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sezon sonuna doğru yayın hayatına başlayan Kara Tahta adlı dizi geçtiğimiz günlerde erken final yapma kararı almış ve bunun için hazırlıklar başlamıştı. Ancak kanalın son anda yaptığı değişiklikle yaz aylarında yayınlanmasına karar verilen dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Üs Yapım tarafından hazırlanan dizide Furkan Andıç Atlas karakterini canlandırırken dizide Miray Daner Irmak, Cengiz Bozkurt Arif Hoca, Kerem Aslanoğlu Bekir, Yasemin Yazıcı Esra ve Selen Uçer ise Münevver karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Furkan Andıç’ın çocukken yaladığı kasabaya öğretmen olarak dönmesini anlatan dizinin başarılı oyuncusu Furkan Andıç seyirciden ve sektörün önde gelenlerinden tam not alıyor.

Atlas (Furkan Andıç) Kimdir?

Üs Yapım tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Kara Tahta yaz sonuna kadar seyirciyle buluşmaya devam edecek. Yeni yayın döneminde devam edip etmeyeceği belli olacak. Dizide Atlas karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Furkan Andıç canlandırdığı karakterle oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor. Furkan Andıç’ın canlandırdığı Atlas karakteri, ailesiyle yaşadığı kasabada henüz çocukken okulda arkadaşları ve bir grup tarafından psikolojik ve fiziksel zorbalığa maruz kalır. Bu durumdan oldukça etkilenen Atlas ve ailesi kasabadan taşınmak zorunda kalır. Aradan geçen yıllar sonrasında Atlas terk etmek zorunda kaldığı kasabaya ve okuluna öğretmen olarak döner. Ancak bu olayların henüz yeni başladığının da ilk işaretidir. Atlas kasabada aşık olduğu kızla ve çocukken yaşadığı olaylarla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Furkan Andıç (Atlas) Kimdir?

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinde Atlas karakterini canlandıran Furkan Andıç 4 Nisan 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen başarılı ve genç isim bunun için gereken eğitimleri aldıktan sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kolej Günlüğü, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, Yağmurdan Kaçarken, Aşk Ekmek hayaller, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler, Tatlı İntikam, Meryem, Kardeş Çocukları, Her Yerde Sen, Çatı Katı Aşk, Kara Tahta ve Damat Takımı yer almaktadır.

16-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar