Ali İhsan Varol CHP montajına isyan etti

Ali İhsan Varol CHP montajına isyan etti
Ekranların sevilen sunucularından Ali İhsan Varol en sonunda dayanamadı ve açtı ağzını yumdu gözünü. “Senin gibi bir satılmış şimdiye kadar 806.415 defa pişman olmuştur."

Sıradışı sunucu Ali İhsan Varol Ak trollerin kendisiyle ilgili montajına isyan bayrağı çekti. Bir süredir sessizliğini koruyan sunucu en sonunda patladı. Ali ihsan Varol CHP montajına nasıl isyan etti?

Ali İhsan Varol CHP montajına isyan etti

Ekranların sevilen sunucularından ve programında gösterdiği sakinlikle tanınan Ali İhsan Varol en sonunda dayanamadı ve açtı ağzını yumdu gözünü. “Senin gibi bir satılmış şimdiye kadar 806.415 defa pişman olmuştur."

Ali İhsan Varol neden isyanlarda?

Her şey 23 Haziran seçimlerinden sonra oldu. 31 Mart’ta yapılan ve Ekrem İmamoğlu’nun az bir farkla kazandığı seçimler iptal edildi ve 23 Haziran’da tekrarlandı. Bu sefer zafer ezici çoğunlukla Ekrem İmamoğlu’nun oldu. Bu sonuçla birlikte sosyal medyada yorumlar merak edildi. Özellikle ekranların ünlü yüzlerinin ne diyeceği merak konusu oldu. İmamoğlu’nun tarihi farkla gerçekleştirdiği demokrasi zaferi sonrasında yüzlerce ünlü isim sosyal medya hesabından sonuçlarla ilgili paylaşımlarda bulundu. Bir paylaşım da sunucu Ali İhsan Varol’dan geldi. Ancak bu paylaşım ne olumlu ne de olumsuz bir yorum değil bir çığlık şeklindeydi. Son derece ilginç bir paylaşıma imza atan Ali İhsan bu haşin ve sert tavrıyla sevenlerini oldukça şaşırttı. Seçim öncesinde sosyal medyada dönmeye başlayan kendisiyle ilgili bir montaj videodan rahatsız olan ünlü sunucu bu duruma öfkelenmişti. Hazırlayıp sunduğu “Kelime Oyunu” adlı programa uygulanan montajla ilgiliydi öfkesi.

İşte O Tepki

Tv2’de yayınlanan kelime Oyunu sunucusu ve yapımcısı Ali İhsan Varol, programından alınan kesitlerin montajlanarak, AKP propagandası yapıyormuş gibi gösterilmesine fena halde içerlemişti. “Yayılmasın diye sustum, şu tiviti atacağım anı sabırla bekledim. Ey bu montajı yapan kifayetsiz hırsız; çok hoş planlar kurmuştum senin için ama inanır mısın içim soğudu. Kal kendi mezbeleliğinde… Zaten senin gibi bir satılmış şimdiye kadar 806.415 defa pişman olmuştur.”

Ali İhsan Varol Kimdir?

1976, İstanbul doğumlu Sunucu, Çerkez kökenlidir. Yapımcı, oyuncu ve senaristtir. Ankara Üniversitesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve son olarak da Kamu Yönetimi bölümlerine girmiş, ancak üç bölümü de bitiremeden bıraktı. Üniversiteden sonra turizm sektöründe iş hayatına atıldı. Televizyon sektörüne prodüksiyon asistanlığı ile başladı ve dört yıl sonra metin yazarlığına başladı. Sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Kelime Oyunu programı sayesinde ülke genelinde tanındı. Program 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının başladığı günlerde, ülke gündemine eleştirel göndermeler içeren soru ve cevapların kullanıldığı bölümlerin ardından Aralık 2013 tarihinde yayından kaldırılsa da tepkiler dinmedi. Oyunculuğa ilk adımını 1998 yılında Star TV'de yayınlanan Çarli Dizisi ile atan ünlü sunucu aynı zamanda dizinin başrolü Çarli'nin bakıcılığını bile üstlenmiştir. 2014 yılında yine Star TV'de yayınlanan Kardeş Payı ile oyunculuğa devam etse de dizinin senaryo ekibine de dahil olmasıyla oyunculuğu bıraktı.

24-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar