En Çok Konuşulan Yarışma Programı Hangisi Oldu?

En Çok Konuşulan Yarışma Programı Hangisi Oldu?
Farklı fomatlarda ekranlara gelen yarışma programları arasında en çok konuşulan 6 yıldır ayı bir yeri olan O Ses Türkiye geçtiğimiz ayın en çok konuşulan yarışma programı oldu. Yarışmalar medyanın da ilgisini çekiyor..

Medya Takip Ajansı Interpress tarafıdan yapılan araştırmlara göre Acun ılıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı televizyon programı olan 'O Ses Türkiye' ile ilgili geçen ay yazılı basına göre 94 haber yansıdığı belli oldu.Jüri üyeliğini Hadise,Gökhan Özoğuz ve Murat Boz yaptığı programa yeni sezonda jüri üyesi olarak gelen Yıldız Tilbe yarışmaya büyük ses getirdi ve O ses Türkiye'nin en çok konuşulan yarışma programı olduğu belirlendi.

TV8 ekranlarının vazgeçilmez ismi olan O ses Türkiye sosyal medyada da izleyicilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ayyazılı basına yarışma programları ile ilgili 400'den fazla haber yansırken ikinci sırada ekranların vazgeçimez bilgi yarışması ve sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı ' Kim Milyoner Olmak İster ' programı 89 haberle büyül ilgi gördü. Üçüncü sırada ise sunuculuğunu Ali İhsan Varol'un yaptığı fenomen yarışma yazılı basına göre hakkında çıkan 49 haberle 'Kelime Oyunu' oldu. Listede Gelin Evi, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Yemekteyiz isiml yarıla programları da adından söz ettirmeyi başarmış oldu.

 

08-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar