Terzi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Terzi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu
OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Terzi dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden dizi olarak uyarlanan ve hazırlıkları oldukça uzun bir süre önce başlayan ve sektörde uzun süredir gündem olan Terzi dizisinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Daha önce ulusal bir kanalda yayınlanacağı açıklanan ancak hazırlıklar sırasında bundan vazgeçilen ve internet yayın platformları ile görüşmelere başlayan Terzi dizisinin yapım şirketi OGM Pictures sonunda dizinin yayın mecrası olarak internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacağını duyurmuş ve dizinin hazırlıkları hızlanmıştı. Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer aldığı dizinin çekimleri de geçtiğimiz yıl tamamlanmış ve dizi yayın için son hazırlıklarını yapmaya başlamıştı. Sonunda uzun bir süredir beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu ve diziyi merak edenler yayın tarihini beklemeye başladı.

Terzi 2 Mayıs’ta Yayında

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve hazırlık süreci yılan hikayesine dönen yeni dizi Terzi’nin yayın tarihi sonunda belli oldu. İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak dizinin yayın tarihi olarak 2 Mayıs 2023 tarihi belirlendi. Terzi’yi merak edenlerin artık derin bir soluk aldığı ve 2 Mayıs’ı beklemeye başladığı dizinin senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı yapıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi ünlü terzi Peyami’nin hayatını anlatıyor. Ünlü terzi Peyami en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmeye başlamıştır. Ama hiç görmediği bu kız için gelinlik dikerken bu kız Peyami’nin hayatına girer ve olaylar bundan sonra başka bir şekilde gelişmeye başlar. Peyami gelinliği dikerken beklenmedik bir şekilde hayatına giren en iyi dostunun evleneceği kadın Peyami için sırlarla dolu hayatında bir başka sır olacaktır.

Terzi Oyuncuları Kimler?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix’te 2 Mayıs tarihi itibariyle yayınlanmaya başlayacak yeni dizi Terzi’nin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Berrak Tüzüataç, Engin Şenkan, Evrim Alasya, Ece Şükran, Vedat Erinci, Celile Toyon ve Lila Gürmen yer alıyor. Uzun süredir merakla beklenen Terzi dizisi 2 Mayıs 2023 tarihinde internet yayın platformu Netflix’te görücüye çıkıyor.

12-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar