Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar!

Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar!
Oyuncu Ali Sunal, Türk sinemasının unutulmaz ismi olan babası Kemal Sunal'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Sunal babasının ölümünü ve sonrasında yaşadıklarını anlattı.

Türk sinemasının unutulmaz ve tüm zamanların en meşhur oyucularından biri olan Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve babasını anlattı. Ali Sunal,  Kanal D'de yanınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına katıldı. Programda Ali Sunal babası hakkında anlattıklarıyla herkesi duygulandırdı. Babasına olan düşkünlüğü ile bilinen Ali Sunal, usta oyuncunun vefatının ardından özleminin gittikçe arttığını belirtiyor. Sunal, "Hayatımda keşke demeyi hiç sevmem hatta kimsenin bu şekilde yaşamasını da istemem ama bazen 'keşke o uçağa binmeseydik' diyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Sunal babasıyla ilgili anıları anlattı

Babasının hobilerinden ve yaşadığı anılardan da bahseden Ali Sunal, babası Kemal Sunal'ın bir koleysiyon tutkunu olduğunu söyledi. Ali Sunal, "Babamın bir çekmecesi vardı. Vefatından sonra orayı açtık. Bir sürü şey çıktı. Koleksiyon yapmayı severdi. Biriktirdiği bir şeyler çıktı. Onun dışında Amerika’dan gelen bir mektup vardı. İngilizce yazılmıştı. Mektupta şöyle diyordu; "Seni hiç tanımıyorum, filmlerdeki hiçbir şeyi anlamıyorum ama seni izliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor." şeklindeki olayı anlatarak babasının uluslararası düzeyde sevilen ve tanınan biri olduğunu söyledi.

Babam bir halk kahramanıydı

Babasının bir halk kahramanı olduğunu söyleyen Ali Sunal, "Babama buradan kötü bir şey söyleyecek kaç kişiyi karşımıza alırız düşünebiliyor musunuz?" sözleriyle babasının ne kadar çok sevildiğini anlattı. Babasına olan özleminin her geçen gün arttığını söyleyen Ali Sunal, kızına karşı güler yüzlü olmaya çalıştığından bahsetti. Programda kendi yaşamıyla ilgili de konuşan Ali Sunal, koronavirüs sebebiyle karantina günlerini kızı ve eşiyle beraber geçirdiğini söyledi. Ali sunal 2. sayfa sunucularının sorduğu "Bu süreçte babanın filmlerini izliyor musun?" sorusuna ise "Kaybettiğimizden beri izlemiyorum, kızımla inşallah" diye cevap verdi. Usta ve sevilen oyuncu Kemal Sunal, uçak fobisi olduğu halde 3 Temmuz 2000 yılında arkadaşlarıyla bindiği Trabzon uçağında fenalaşarak kalp krizi geçirmişti. Yapılan tüm müdehalelere rağmen sevilen oyuncu kurtarılamamıştı.

03-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar