Alina Boz’un ‘Zengin Kız’ Dizisinde Erkek Arkadaşını Canlandıracak İsim Belli Oldu

Alina Boz’un ‘Zengin Kız’ Dizisinde Erkek Arkadaşını Canlandıracak İsim Belli Oldu
Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrollerini paylaştığı Fox TV’nin yeni dizisi ‘Zengin Kız’ da, Alina Boz’un eski erkek arkadaşına hayat verecek isim belli oldu. İşte o isim…

Medyapım imzalı Fox TV ekranlarının yeni sezon dizisi ‘Zengin Kız’ a bir yeni oyuncu daha dahil oldu. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrollerini paylaştığı dizide Alina Boz’un eski erkek arkadaşını oynayacak isim belli oldu. Alina Boz, oyunculuk kariyerine televizyonda yayınlanan 2013 yapımı ‘Cesur Hemşire’ dizisi ile başladı. Ardından birçok dizi ve filmde rol alan Alina Boz, ‘Kaçma Birader’, ‘Bölük’, ‘Babamın Öldüğü Gün’ ve bu yıl vizyona giren ‘Bandırma Füze Kulübü’ filmlerinde rol aldı. 24 yaşındaki güzel oyuncu, genç jenerasyonun beğenilen ismi oldu. Başrollerinde Nurgün Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın rol aldığı Paramparça dizisinde Alina Boz’da  ‘Hazal Gürpınar’ rolünü canlandırdı. Rol aldığı diziler sırası ile ‘Dada Dandinista’, ‘Sevda’nın Bahçesi’, Kanal D’nin 2 sezon yayınlanan Halit Ergenç ve Bergüzel Korel’in başrollerini paylaştığı ‘Vatanım’ Sensin dizisinde rol aldı. Dizide ‘Prenses Anastasia’ karakterine hayat verdi. Netflix’te yayınlanan ‘Aşk 101’ dizisinde ‘Eda Karacaoğlu’, ardından ‘Elimi Bırakma’ dizisinde ‘Azra Güneş’, 2021 yılında ise ‘Maraşlı’ dizisinde ‘Mahur Türel’ karakterine hayat verdi. Önümüzdeki sezonda yayınlanacak Disney Plus için çekilen ‘Yılbaşı’ adlı dizide de rol alan oyuncu önümüzdeki sezon aynı zamanda bir televizyon dizisi ile ekranlara dönüyor. Alina Boz’un başrolü olduğu Zengin Kız dizisinde eski sevgilisine hayat verecek bir oyuncu diziye dahil oldu. Alina Boz’un eski erkek arkadaşını oynayacak isim kim oldu?

 

Alina Boz’un Erkek Arkadaşı Rolüne Hayat Verecek İsim Baran Bölükbaşı Oldu

Fox TV için Medyapım tarafından çekilecek olan ‘Zengin Kız’ dizisinin oyuncu kadrosuna Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Hazal Filiz Küçükköse dahil olmuştu. Alina Boz’a Zengin Kız dizisinde Sadakatsiz dizisinde Sarı Kafa lakaplı ‘Selçuk’ rolüne hayat veren Tarık Emir Tekin eşlik ediyor. Yönetmenliğini Merve Girgin’in ve senaryosunu Deniz Akçay’ın beraber hayata geçirdikleri dizide bebek bakıcısı Zeynep’e hayat verecek olan Alina Boz’un eski hayatındaki erkek arkadaşı Yiğit’i canlandıracak olan oyuncu da belli oldu.

Genç kuşağın yakışıklı ve yetenekli oyuncularından Baran Bölükbaşı Zengin Kız dizisinde Yiğit rolüne hayat verecek.

 

Önümüzdeki sezon için birçok dizi teklifi alan başarılı oyuncu hikâyesini çok sevdiği ‘Zengin Kız’ı tercih etti. Çekimleri yakında başlayacak olan ‘Zengin Kız’da Zeynep yaşadığı ekonomik standartlara isyan eden bir genç kızdır. Sorumsuz bir babaya sahip olması ve annesiz olması ona genç yaşta büyük sorumluluklar yüklemiştir. Büyük bir çıkmaz ve çaresizlik yaşamakta olan Zeynep hayatı sorgulamaktadır. Bir gün bir çanta dolusu yüklü para eline geçene kadar… Eline geçen o paradan sonra dizide asıl olaylar başlar.

 

Baran Bölükbaşı İle Alina Boz ‘Sevda’nın Bahçesi’ dizisinde rol almıştı. Başrollerinde Sibel Can, Emre Kınay, Begüm Kütük ve Mehmet Bozdoğan’ın paylaştığı dizide Baran Bölükbaşı ‘Tolga’ karakterine hayat vermiş, Alina Boz ise ‘Defne’ karakterini canlandırmıştı. 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan dizi reytinglere yenik düşerek yalnızca 4 bölüm ekrana gelmişti.

 

Baran Bölükbaşı Kimdir?

1994 Hatay İskenderun doğumlu olan Baran Bölükbaşı, Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde alıyor. Oyunculuk eğitimlerini Antalya Replik Sanat Okulları ve Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nden alan Bölükbaşı, oyunculuk hayatına 2017 yılında Adı Efsane dizisi ile başladı. Ardından birçok dizide rol alan oyuncu sırası ile Sevdanın Bahçesi, Servet ve Vuslat dizilerinde yer aldı. Başarılı oyuncu Son Nefesime Kadar dizisinde Emre karakteri ile seyirci karşısına çıktı. Ayrıca müzik prodüktörlüğü, Boks, Gitar, Bağlama, Bateri, Vokal gibi yetenekleri olan Baran Bölükbaşı iyi derecede İngilizce biliyor.

 

Baran Bölükbaşı Dizileri

2017 - Adı Efsane (Fikret Yurdakul)

2017 - Sevda’nın Bahçesi (Tolga)

2018 - Servet (Korkmaz)

2019 - Vuslat (Fırat Çağlar)

2021 - Öğrenci Evi (Latif )

2022 - Son Nefesime Kadar (Emre)

 



30-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar