Alişan masaj yapılan oğlunun fotoğrafını paylaştı ortalık karıştı

Alişan masaj yapılan oğlunun fotoğrafını paylaştı ortalık karıştı
Ünlü şarkıcı Alişan sosyal medya hesabından oğluna masaj yapılırken bir fotoğraf paylaştı. Alişan'ın paylaşımı kısa sürede dikkat çekti ve farklı eleştirilere neden oldu.

Ünlü şarkıcı ve program sunucusu Alişan bugün yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Alişan oğluna masaj yaptırırken çektiği bir fotoğrafı paylaştı. Alişan, 3 yaşındaki oğlu Burak'a bir masörün masaj yaptığı anları sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafı "Survivor'u masaj yaptırmadan izleyemez" notuyla paylaşan Alişan kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Alişan'ın paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı. Gelen tepkiler üzerine Alişan açıklama yaptı. Alişan "Oğlum ısrar ettiği için sadece yapılıyor gibi gösterip fotoğraf çektim" dedi.

Alişan'dan tepki çeken paylaşım

TRT1'de program yapan Alişan, bugün yaptığı paylaşımla gündemdeydi. Oğlu Burak'a masaj yapılırken çektiği fotoğraf Alişan'ın başını ağrıttı. Fotoğrafa çok sayıda olumsuz yorum yapıldı. Alişan paylaşımını kaldırdı ve fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. 3 yaşındaki çocuğa neden masaj yapıldığı yönündeki mesajların yanı sıra Alişan'ın zenginliği ile ilgili yorumlar da yapıldı. Konu aç ve kimsesiz çocuklara kadar ilerledi. Alişan da yaptığı açıklamada masaj olayının gerçek olmadığını sadece fotoğraf için o şekilde poz verildiğini söyledi.

Vah vah vah... Alişan oğluna masaj yaptırmış!

Alişan gelen yorumlara tepkili bir mesajla cevap verdi. Fotoğrafın neden çekildiğini anlatmaya çalışan Alişan, oğlunun sırarı nedeniyle masaj yaptırdığını belirtti. Alişan, açıklamasında, "Oğlum sadece ısrar etti diye, yapılıyor gibi gösterip fotoğrafını çekip paylaştım. Maşallah, Afrikada'daki çocuklardan tutun da, Ukrayna'daki çocuklara, oradan da ülkemizdeki sorunlara kadar gitmiş yazdıklarınız... Beddualar, küfürler hakaretler de cabası... 26 yıldır çalışıp, yüzlerce bölüm dizi çeken, binlerce konser veren, TV programları yapan birisi olarak 300 TL ödeyip masaj yaptırmam ne garip değil mi? Ne kadar lüks değil mi? Vah vah vah... Alişan oğluna masaj yaptırmış! Yazıklar olsun bana nasıl böyle bir şey yaptım!" şeklinde ifadeler kullandı.

Alişan'dan yeni açıklama: Bırakın bu işleri

Eşi Buse Varol'la evliliğinde iki çocuğu olan Alişan bugün kendisine yönelik yapılan eleştirilere tepki vermeye devam etti. Oğlunun masaj yapılan fotoğrafını silen Alişan imalı bir paylaşım daha yaptı. Alişan ikinci paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Bilemne 200 bine çanta alırken, bimemne 100 bin dolara yüzük alırken, bilmem nenin sokak kombini 50 bin, bilmem ne 5 milyona araba aldı derken, bunların haberleri yapılırken kimse sesini çıkarmaz… Ama Alişan yaptı mı tuh sana yazıklar olsun derler. Bırakın bu işleri…"

20-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar