Sanat dünyasından duygusal deprem paylaşımları

Sanat dünyasından duygusal deprem paylaşımları
Demet Akalın:Adana Maraş Diyarbakır.Rabbim yardımcımız olsun…7,4 deprem. Malatya’da 130 bina yıkılmış…artçılar varmış.nolur dikkat edin. Şu namazlar hürmetine Rabbim sen bizi koru”

Kahramanmaraş depremi yürekleri yaktı.Bir çok şehrimizdeki can kayıpları sanar dünyasını da derinden sarstı. Usta oyuncular, müzisyenler ve sanatçılar peş peşe depremden duyduğu acılarını sosyal medyadan paylaştı.

Sanat dünyasından acılı deprem paylaşımları

Ferhat Göçer;”Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa ve etrafında depremden etkilenen tüm yurttaşlara büyük geçmiş olsun…Dua ediyorum can kaybı olmadan atlatırız….”

Işın Karaca ;  “#Geçmiş Olsun Türkiye. Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Osmaniye, Mersin, Gaziantep, Hatay. Kalbimiz ve dualarımız sizinle…Kenetlenme zamanı…Elimizden geleni ardımıza koymayalım…”

Petek Dinçöz ;” Geçmiş olsun Türkiye. Çok ama çok üzgünüm…Kalbimiz ve dualarımız sizinle…Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Osmaniye, Mersin, Gaziantep, Hatay”

Deniz Seki ;  ”Yüreğimiz enkaz altında!”

Tuba Büyüküstün ; “Telefon görüşmelerinizi olabildiğince kısa tutun. Yolları, bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri ve acil yardım araçları için boş bırakın.”

Pınar Deniz ;” Afad Maraş: 0 344 2214991, Afad Adana: 0 322 2272854, Afad Hatay : 0 326 1120000, Afad Gaziantep : 0 324 4281118, Afad Diyarbakır : 0 412 3261158, Afad Adıyaman : 0 416 2161231, Afad Urfa: 0 414 3137290”

Miray Daner de Afad numaralarını sosyal medyasında paylaştı.

Hülya Koçyiğit : “ Yüreğim yanıyor. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen,hasara neden olan bu büyük depremde hayatı kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmaması için dua ediyorum. Geçmiş olsun canım ülkem.”

Pınar Altuğ Atacan : “ Geçmiş olsun Türkiye’m!”

Doğa Rutkay Kamal : Geçmiş olsun Türkiye.Tarifsiz bir acı…Dilerim az yarayla atlatalım.”

Burcu Esmersoy Türkiye’nin 4. Seviye alarm durumunda olduğunu belirten mesajı paylaştı.

Bircan Bali’de ailesine ulaşamadığını belirterek yardım talebinde bulundu.Dahas sonraki paylaşımında “ Bütün arkadaşlarımla konuşuyorum. Malatya, Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş. Çok kötü durumdalarmış. Kar kış kıyamet. Mahvoldu insanlar. Allahım sen koru hepimizi. İnsanlar çok korktu. Çok ama çok üzgünüm.”

Alişan; “ Çok büyük bir felakete uyandık. Allahım bize yardım et. Vefat eden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Çağla Şıkel :” Ah çok üzgünüm. Allah yardımcımız olsun. Yaralılar ve kurtarılmayı bekleyenler için dua edelim. Başımız sağolsun.

Sahrap Soysal ; Çoook üzgünüz geçmiş olsun Türkiye’me”

Demet Akalın:Adana Maraş Diyarbakır.Rabbim yardımcımız olsun…7,4 deprem. Malatya’da 130 bina yıkılmış…artçılar varmış.nolur dikkat edin. Şu namazlar hürmetine Rabbim sen bizi koru”

Müge Anlı: “Başımız sağolsun.Şimdi el ele verme zamanı.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Hadise: Uyanmak istemeyeceğimiz bir sabaha uyandık.Ne diyeceğimi bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin.Çok geçmiş olsun.

06-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar