Gönül Dağı Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol geliyor!

Gönül Dağı Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol geliyor!
Gönül Dağı Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol geliyor! Gönül Dağı dizisinin Dilek karakteri diziden ayrılıyor yerine Buse Varol geliyor.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, sezon finali bölümü öncesinde bomba gibi bir iddia ile gündeme oturdu. Dizide Taner'in eşi Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali'nin kadrodan ayrılacağı öğrenildi. Dizinin hayranları ise Dilek'siz dizi olmaz diyerek sosyal medyadan kampanya balatmıştı. Ardından ünlü isim Buse Varol'un sosyal medya hesabından yaptığı yeni dizi proejesi ile ilgili paylaşımlar olay oldu. Şimdilerde ise Buse Varol 'un yeni dizisi Gönül Dağı'mı? soruları sorulmaya başladı. İşte detaylar.

Gönül Dağı Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol geliyor!

Başrollerinde Gülsim Ali İlhan, Berk Atan, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertük, Ecem Özkaya, Cahit Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'ın yer aldığı Trt 1 dizisi Gönül Dağı ile ilgili bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda dizide Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılacağı öğrenildi. Bunun üzerine kadroya Dilek karakterinin yerine kimin geleceği merak edilmeye başlandı. Öte yandan sık sık sosyal medya hesabında yeni dizi projesi ile ilgili paylaşımlarda bulunan Buse Varol, akıllarda yer etti. Çok yakında bir dizide daha rol alacağını duyuran Buse Varol, Gönül Dağı'na mı geliyor? soruları sorulmaya başlanmıştı.

İşte Buse Varol'un bölüm başına alacağı ücret!

Alınan bilgilere göre Alişan, eşi Buse Varol'un dizide rol alması için kanalla görüşmüş ve onaylanmıştı. İddialara göre ise Buse Varol dizide, Dilek karakterinin kardeşi olarak yer alacak ve Rıfat'a umut olacak. Güzel oyuncunun bölüm başına 16 bin lira alacağı ise iddialar arasında yer almakta.

Buse Varol kimdir?

25 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen Buse Varol, Manisa doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra 2012 yılında Miss Turkey Güzelik yarışmasına katılan Buse Varol, modellik yapmaya başladı. Ardından oyunculuk teklifleri alamya başlayan ünlü isim, ilk olarak Tozlu Yollar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Daha sonra Sevda Kuşun Kanadında, Arka Sokaklar, Şehrin Melekleri, Kış Güneşi, Rüya, Payitaht: Abdülhamid, Dostlar Mahallesi gibi bir çok dizide rol almıştır. 2018 yılında Alişa ile dünya evine giren Buse Varol, iki çocuk annesidir.

20-05-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar