Demet Akalın’dan Altın Kelebek'e rest

Demet Akalın’dan Altın Kelebek'e rest
TV8 kanalında Jess Molho ile yeni bir program yapmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Demet Akalın yayınladığı video ile Altın Kelebek ödüllerine katılmayacağını söyleyerek rest çekti

Demet Akalın Altın Kelebek’e niçin tepki gösterdi? Demet Akalın hangi kanalda programa başlıyor? Akalın’ın partneri kim oldu? Altın Kelebek kaç dalda ödül veriyor? Altın Kelebek hangi taihte nerede düzenlenecek? Demet Akalın ve Altın Kelebek hakkında merak ettikleriniz yazımızda.

Demet Akalın’dan Altın Kelebek'e rest

 Ünlü şarkıcı Demet Akalın Altın Kelebek ödüllerine rest Çekerek törendeki hiç bir ödüle aday gösterilmek istemediğini söyledi.Jess Molho ile TV8 kanalında gündüz kuşağında yeni bir programı yapmaya hazırlanan ünlü ses sanatçısı Demet Akalın yayınladığı video ile Altın Kelebek ödüllerine katılmayacağını söyleyerek rest çekti. Instagram hesabından bir video yayınlayarak ödül kararını takipçilerine duyuran ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından şunları söyledi ;”Sakın Altın Kelebek için zamanınızı ve enerjinizi harcamayın. Sakın oy vermek için uğraşmayın. Çünkü ben ne aday olmak istiyorum, ne aday adayı olmak, ne de ödü istiyorum Hak ettiğimiz yıllarda vermediler hak etmediğimiz yıllarda da almayalım canım. Aday adayı da olmayalım.”  şeklinde konuştu.

Hayata dair ne varsa konuşacağız

Demet Akalın'ın Tv 8'de program yapacağını ilk önce Tv8'in de sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kendi sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Daha sonra Demet Akalın'ın gündüz kuşağında sunacağı programdaki partnerinin Jess Molho olduğu ortaya çıktı. Öğleden sonra yayınlanacak bir program yapacağı belli olan Demet Akalın sosyal medya hesabından yeni partneri ile bir fotoğrafını paylaşarak “Hayata dair ne varsa konuşacağız” ifadelerini kullanan Akalın yeni programının ne zaman yayınlanacağı ve içeriği hakkında bir bilgi vermedi. Demet Akalın geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı ile bir pozunu yayınlayarak “Hayırlısı olsun diyelim mi*” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın daha önce de türkücü Alişan ile Star TV'de program yapmıştı. 

Bu sene Altın Kelebek’in 49.su düzenlenecek

Türkiye'nin en prestijli ödül törenlerinden olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin bu sene 49.su düzenlenecek. 3 Aralık gecesi İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapılacak tören ile kazananlar ödüllerine kavuşacak. hala devam eden oylama için siz de beğendiğiniz isim ve yapımları zirveye taşımak için www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresindeki oylamaya katılabilirsiniz. Pantene Altın Kelebek ödül töreninde adaylar 30 farklı kategoride yarışıyorlar. Demet Akalın açıklamaları sonrası ödül töreninin düzenleyici kurulu tarafından nasıl açıklama yapılacağı merak konusu oldu.

11-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar