Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman'dan müjdeli haber

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman'dan müjdeli haber
Yakışık oyuncu Tolgahan Sayışman baba oldu! Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi'nin mutlu günü; çift bu sabah 9 aydır bekledikleri bebeklerini kucağına aldı!

Şubat 2017 tarihinde Los Angeles'te gerçekleşen törenle dünya evine giren Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti bilindiği üzere bebek bekliyordu. Ünlü çift ekim ayında aile ve dostalarıyla mini bir parti hazırlayıp bebeklerinin cinsiyetini balon içine doldurdukları konfetiyle öğrendi. Konfetilerin rengi mavi olunca erkek bebek sahip olacaklarını öğrenen çift mutluluklarını sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.

Gebeliğinin son aylarına gelen Abazi geçtiğimiz günlerde ''Doğum her an gerçekleşebilir.'' demişti. Bunun üzerine müjdeli haber geldi. Almeda Abazi bu sabah 5 sularında doğum yaptı ve Tolgahan-Almeda çifti uzun süredir bekledikleri yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. Almeda Abazi'nin doğumu  Altunizade'de özel bir hastanede Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Banu Çiftçi tarafından gerçekleştirildi.

BEBEKLERİNE KOYDUKLARI İSİM EFEHAN OLDU

Çift, bebeklerinin ismi konusunda Efehan'da karar kıldı. Babasının ismiyle de uyum sağlayan minik bebeğin 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak doğduğu öğrenildi. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi anne ve baba olmanın heyecanınıyla Efehan sayesinde bu sabah tanıştı. 

ANNE VE BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Tolgahan ile Almeda Sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz."

Almeda Abazi'nin son hamilelik günlerinde eşi Tolgahan Sayışman'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir kare:

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tam adı ile Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul doğumuştur. 2005 yılında Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması olan Manhunt International'da dünya birincisi seçilerek ülkemizi temsil etmiştir. Daha sonra Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almış oyunculuk yapmaya başlamıştır. Özellikle zamanının efsane dizisi Elveda Rumeli'de canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. 2010 yılında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden Lale Devri dizisinde başrol oynamıştır. Aşk Tutulması ve Aşk Geliyorum Demez isimli iki romantik komedi filmi çeken oyuncu son olarak Star TV'de yayınlanan Siyah İnci dizisinde yer almıştır.

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

Almeda Abazi 13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğmuştur. Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli gibi 3 güzellik yarışmasına katılmış ve kraliçe seçilip ödülle ayrılmıştır. Dansa ilgi duyan güzel Yok Böyle Dans isimli yarışmaya da katılmıştır. Bunun yanı sıra Survivor 2012'de yarışmış aynı kanalda yayınlanan Para Bende programında Murat Ceylan ile sunuculuk yaparak dünyanın çeşitli yerlerini gezmiştir. 

05-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar