Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm izle

Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm izle
Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm izle: TRT 1'in tarihi dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünü full bir şekilde ve canlı izlemek için detaylar.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm izle: TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ilk bölümüyle pek çok kişiyi ekran başına geçirecek. Bu akşam da 3. bölümüyle ekranlarda olacak. Büyük bir merakla yeni bölümde neler olacağı merak edilmeye başlandı. İzleyicilerin en çok merak ettiği şey ise dizinin yeni bölümünü online ve full olarak hangi adres üzerinden izleyebileceğiydi. Yeni dizinin yeni bölümüne Canlı TV üzerinden çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Siz de Alparslan Büyük Selçuklu izleyicilerinden biriyseniz, dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm izle

Barış Arduç'un yanı sıra Fahriye Evcen, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca, Yurdaer Okur ve Mehmet Özgür gibi isimlerin başrollerde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümleriyle fazlasıyla ses getirdi. Malazgirt Savaşı ve sonrasındaki Türk zaferine giden sürecin ekrana taşındığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. İzleyiciler ise arayışta. TRT 1'den ekrana gelen dizinin yeni bölümü için arama motorlarında aramalar yapıyorlar. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 3. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

 

Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm özeti

Alparslan, katliamın yaşandığı bölgede bir ipucu bulur. Katliam bölgesinde Yannis'in armasını bulur ve hemen soluğu hesap sormak için Vaspurakan Kalesi'nde alır. Kekavmos ise katliamdan Yannis'in sorumlu olduğunu bilmediği için suçu Selçuklu'ya atar. Katliamda ölenlerden bir kısmının Bizans askeri olması sebebiyle Bizans'ta bir şaşkınlık vardır. Kekavmenos ise olayı aydınlığa kavuşturmak adına Evdokya ve Dukas'ı sahaya sürer. Öte yandan Rey ve Merv obaları katliam nedeniyle yasa boğulur. Alparslan, Yannis'in bedel ödemesi için elinden geleni yapar. Bozan ise üstündeki şüpheler sebebiyle makamından olurken, bu nedenle Alparslan'ı suçlar ve onu yok etmek için kirli planlar yapar. Akça ise babasının Hasan olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu gerçek ise Akça'yı bir kararın eşiğine getirir. Peki bu ikilemden nasıl kurtulacaktır?

22-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar