Selin Ciğerci Sevgilisiyle Görüntülendi

Selin Ciğerci Sevgilisiyle Görüntülendi
Gökhan Çıra ile 2 yıllık evliliğini noktalayan Selin Ciğerci yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisi ile objektiflere yakalandı

Selin Ciğerci 2019 yılında Gökhan Çıra ile ihtişamlı bir düğün ile dünya evine girmişti. Eylül ayında ise 2 yıllık evliliğini sonlandıran Selin Ciğerci, yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya fenomeni ve iş kadını olan Selin Ciğerci, basketbolcu olan sevgilisi Metecan James Birsen ile ilk kez objektiflere yakalandı.

Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Boşanmasının ardından geçen kısa süre sonrasında yeni bir ilişkiye yelken açan Selin Ciğerci gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlar ile fenomen olarak tanınan Ciğerci, kendi markası olan Selin Beauty kurdu. Ünlü fenomen özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor.

El Ele Objektiflere Yakalandılar

Eylül ayında Gökhan Çıra ihanet iddiaları ile boşanan Ciğerci, basketbolcu Metecan James ile yeni bir birlikteliğe adım attı. Selin Ciğerci ve Metecan James Birsen’in arkadaşlıkları aşka dönüştü. James ve Ciğerci yan yana objektiflere yakalandı. El ele görüntülenen çiftin fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Fotoğraf Yayınlayıp Kısa Sürede Geri Kaldırdı

Selin Beauty’in kurucusu olan Ciğerci, sosyal medya hesabından Metecan James ile asansörde çekildiği bir kareyi paylaşıp kısa süre içinde kaldırmıştı.

Gökhan Çıra ve Selin Çiğerci Arasındaki Tüm Bağ Koptu

2019 yılında gösterişli bir düğün ile hayatlarını birleştiren Ciğerci ve Çıra 2 yıl süren evliliklerini eylül ayında tek celsede bitirmişlerdi. Evliliklerini sonlandıran Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, boşanma resmi olarak gerçekleşmesine rağmen ortak oldukları şirkette beraber çalışma kararı almışlardı. Ünlü futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ciğerci ile iş ve arkadaşlık bağlarını bitirdiklerini açıkladı. Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında "Selin Ciğerci ile olan iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim" ifadelerine yer verdi.

James Birsen Kimdir ?

06 Nisan 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen, eskiden Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko takımında oynamış Türk basketbolcu olan Metecan James şimdilerde Selin Ciğerci ile aşk yaşıyor.  2.05 boyundaki basket oyuncusu birçok ödüle sahip olurken, NBA tarafından takip edilen oyuncular arasında yer alıyor.

 

 

22-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar