Alparslan dizisinden ilk kareler geldi

Alparslan dizisinden ilk kareler geldi
Geçtiğimiz yıl "Uyanış Büyük Selçuklu" adıyla TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran dizinin devamı olan Alparslan dizisinin hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında en çok izlenen dizilerden olan Uyanış dizisinin devamı olan Alparslan dizisinden ilk kareler dizi severler ile buluştu. Yapımcı Emre Konuk'un paylaştığı fotoğraflarda başrol Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yaptığı hazırlıklar görülüyor. Her iki oyuncunun hayranları tarafından beğenilen fotoğraflar her iki oyuncunun ne kadar isabetli bir seçim olduğunu da gözler önüne serdi. Alpaslan dizisi ile uzun süredir hiç bir projede görev almayan Fahriye Evcen, tıpkı eşi Burak Özçivit gibi bir tarihi dizide oynamış olacak. Şimdi detaylar

Alparslan dizisinden ilk kareler geldi

Geçtiğimiz yıl "Uyanış Büyük Selçuklu" adıyla TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran dizinin devamı olan Alparslan dizisinin hazırlıkları son sürat devam ediyor. Başrol oyuncuları Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in at binip kılıç kuşandığı ilk kareler yapımcı Emre konuk tarafından paylaşıldı. Yoğun tempoyla eğitimlere devam eden Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un bu proje için ne kadar istekli oldukları görülüyor. 

Alpaslan'ı oynayacak

At binme ve kılıç kuşanma eğitimlerine başlayan Barış Arduç başkarakter Sultan Alparslan'ı oynayacak. 3 sezon olarak planlanan dizide geçtiğimiz yıl Alparslan'ın oğlu Melikşah ve oğullarının mücadelesini anlatan Uyanış dizisi geriye dönüş metodu uygulanarak bu sene geçmişe gidecek. 20 yıl geriye giderek Türklere Anadolu'nun kapılarını ebediyen açan Alparslan'ı ekranlara getirecek Sultan Alparslan dizisinde Çağrı Bey'i Erdinç Gülener, amcası Tuğrul Bey'i ise Barış Bağcı canlandıracak. Geçtiğimiz yıl Uyanış dizisinden sadece Mehmet Özgür bu yılki dizide devam edecek. Mehmet Özgür yine efsanevi devlet adamı Vezir Nizamülmülk rolünü can verecek.

Alpaslan dizisi kadrosu belli oldu.

Barış Arduç, Mehmet Özgür ve Fahriye Evcen'in başrolleri paylaştığı Alpaslan dizisinde Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Esila Umut, Korel Cezayirli ve Mim Kemal Öke gibi usta oyuncular da rol alacak. Emre Konuk'un yapımcılığını üstlendiği, Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak ve eylül sonunda dizi ekranlara gelmeye başlayacak. 2. Sezonunu oynayacak olan Alparslan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun yayınlandığı gün olan pazartesi günleri TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

18-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar