Benim Adım Melek yeniden ekranlara dönüyor!

Benim Adım Melek yeniden ekranlara dönüyor!
TRT1'in en sevilen dizileri arasında yer alan Benim Adım Melek hayranlarına müjde. Sevilen dizi tekrar bölümleri ile ekranlara geri dönüyor..

TRT1 ekranlarının büyük ilgi ile izlenen dizisi Benim Adım Melek izleyicilerine güzel haber geldi. Her bölümü büyük heyecan ve ilgi ile izlenen diziyi kaçıranlar bu habere çok sevinecek. Başrollerinden birbirinden başarılı isimleri bulunduran dizi Benim Adım Melek, tekrar bölümleri ile yeniden izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki sevilen dizi Benim Adım Melek'in tekrar bölümleri hangi kanalda ve ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İşte Benim Adım Melek dizisinin hayranlarının merak ettiği o sorular..

Benim Adım Melek hayranlarına müjde!

Yönetmenliğini başarılı isim Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizi geçtiğimiz sezon ekranlara veda etti. İzleyiciyi ekrana kilitleyen konu ve oyuncularıyla reytinglerde başarılı bir performans göstermişti. Üs Yapım'ın TRT 1 için hazırladığı bu başarılı dizinin başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi paylaşırken oyuncu kadrosusunda da Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Özdikici, Zeyno Eracar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyordu. Benim Adım Melek dizisi bir annenin yani Melek'in üç çocuğu ile birlikte yaşadığı hayatını konu alıyordu. Yaşadığı tüm olumsuzluklar ve zorluklara rağmen çocukları için ayakta durma çalışan bir annenin hayatı izleyiciyi derinden etkilemişti. Bu çaresiz ve bir başına kalmış annenin en değerli varlıkları ise çocuklarıydı. Her bölüm Melek ile ağlayan, Melek ile gülen bir sürü izleyici vardı. Dizinin sezon finali yapması bu izleyici kitlesini çok üzmüştü. Bu kadar geniş bir kitleye sahip olan dizi için yeni bir haber geldi. Benim Adım Melek dizisini yeniden izlemek isteyenler için düğmeye basıldı..

Benim Adım Melek yeniden ekranlarda!

Tam tamına 2 sezon ekranlara gelen ve her bölümde büyük bir başarı elde eden dizi geri dönüyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında 66. bölümü ile sezon finali veren diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ekran başına. TRT1 ekranlarının en sevilen dizisi Benim Adım Melek, hafta içi hergün TRT 1 ekranlarındaki yerini alacak. Benim Adım Melek dizisi hafta içi her gün 12:05’te yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Çocukları için tüm zorluklara göğüs geren annenin hayat hikayesi yeniden büyük izlenme başarılarını elde edecek mi?

 

18-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar