Ece Erken’den Eski Eşi Serkan Uçar’a Haciz

Ece Erken’den Eski Eşi Serkan Uçar’a Haciz
Ünlü isim Ece Erken 2014 yılında evlendiği ve 2015 yılında boşandığı eski eşi Serkan Uçar’a açtığı icra mahkemesini kazandı ve eski eşine haciz başlattı.

Zaman zaman magazin basınında haberleriyle ve açıklamalarıyla günden olan eski ve ünlü sunuculardan Ece Erken hakkında yine bir haber magazin basının sayfalarına ve sosyal medyaya düştü. Daha önce 2014 yılında evlendiği ve bir yıl sonra da 2015 yılında boşandığı eski eşi Serkan Uçar aleyhine nafaka ödememe sebebiyle dava açan Ece Erken’in açtığı bu dava da karar verildi. Serkan Uçar’la evliliğinden bir çocuğu olan Ece Erken eski eşi aleyhine nafaka davası açmıştı. Mahkemenin boşanma sürecinde Serkan Uçar’ın Ece Erken’e ödemesine hükmettiği her ay 6 Bin liralık nafakayı ödememesi üzerine mahkemeye başvuran Ece Erken’in açtığı bu davanın kararı açıklandı.

Ece Erken Davayı Kazandı Haciz İşlemi Başlatıldı

2014 yılında evlenen Ece Erken ile Serkan Uçar 2015 yılında boşanmışlardı. Bir çocukları olan çiftin boşanma sürecinde mahkeme Serkan Uçar’ın Ece Erken’e her ay 6 Bin TL nafaka ödemesine hükmetmişti. Boşanma mahkemesi sırasında mahkemenin çiftin şimdilerde 6 yaşlarında bulunan oğlu ve Ece Erken için ödenmesine hükmettiği nafakanın aradan geçen zaman içinde Serkan Uçar tarafından Ece Erken’e ödemesi üzerine Ece Erken harekete geçmişti. Serkan uçar’ın ödenmesi gereken bu 6 bin liralık nafakayı ödemediğini iddia eden Ece Erken mahkemeye başvurmuştu. Ece Erken mahkemeye başvurarak eski eş Serkan Uçar hakkında ödemediği nafakalara karşılık olarak icra davası açmıştı. Ece Erken’in açtığı davada mahkeme tarafından karar verildi ve Serkan Uçar mahkum oldu. Böylece Ece Erken eski eşinden alamadığı 6 bin liralık nafakaya karşılık icra mahkemesini kazandı ve eski eşine haciz işlemi başlattı.

Türkiye’de Adresi Yok

Ece Eken’in icra davası açtığı ve kazandığı eski eşi Serkan Uçar’ın Türkiye’de kayıtlı bir adresi bulunmuyor. Ünlü işadamının çalışma alanı Katar’da ve burada yaşıyor. Bu sebeple Ece Erken’in kazandığı icra davası sonunda haciz işlemleri Serkan Uçar’a gönderilemedi. Bunun üzerine ünlü işadamının ailesinin yaşadığı Büyükçekmece’deki villalarına haciz işlemi başlatıldığı iddia edildi. Bu gelişmeler sonrası taraflardan herhangi birinin açıklama yapmaması dikkatleri çekerken Serkan Uçar’ın ailesinden de bir açıklama yapılmadı.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar