Angelina Jolie sembol resimle depremzedeler için yardım mesajı yayınladı

Angelina Jolie sembol resimle depremzedeler için yardım mesajı yayınladı
Kahramanmaraşlı babanın enkazın altında  ölen kızının elini tuttuğu resim eşliğinde Türkiye ve Suriye’ye destek mesajı yayınlayan Jolie yardım kampanyası linkini de paylaştı

6 şubat 2023 de K.maraş Pazarcık ve Elbistan merkezli iki kere peşpeşe meydana gelen depremlerde on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Kahmaranmaraş, Hatay, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Adana, Adıyaman, Kilis, Osmaniye ve Diyarbakır’ da hala enkaz altından insanlar kurtarma faaliyetleri sürüyor.

Angelina Jolie sembol resimle depremzedeler için yardım mesajı yayınladı

ABD'li ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie : "Kalbim Suriye ve Türkiye halkı ile beraber. Birçok ailenin çektiği hayal bile edemeyeceğimiz acıları kavramak zor. Umarım başkaları da bağış yapmayı düşünür ve böylece hayat kurtarma çalışmalarına devam edebilirler." paylaşımını yaptı.

Enkazın altında hayatını kaybeden kızının elini tutan babanın resmi de paylaşıldı

Türkiye ‘nin ve dünyanın dört bir tarafından deprem bölgesine yardımlar gönderiliyor ve taziye mesajları gönderiliyor. Türkiye’de depremin sembolü haline gelen Kahramanmaraşlı babanın enkazın altında  ölen kızının elini tuttuğu resim ve drone görüntülerinden alınan Hatay fotoğrafları eşliğinde Türkiye ve Suriye’ye destek mesajı yayınlayan Jolie yardım kampanyası linkini de paylaşımına eklemeyi unutmadı.

Suriye’deki arama kurtarma faaliyetlerinden bir kareye de yer veren ünlü oyuncu paylaşımında Suriye’ye’de destek mesajını da ihmal etmedi.

Angelina Jolie kimdir?

4 Haziran 1975 te Los Angeles’ta oyuncu bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Annesi ve babasının o bir yaşındayken boşanması üzerine annesyle birlikte New York Palisades şehrine gitti. 11 yaşında tekrar Los Angeles’a döndü ve oyunculuk eğitimi almaya ve küçük yapımlarda rol almaya başladı. Oyuncunun profesyonel film kariyeri 1993’te Cyborg 2 ile başladı.

Jolie’nin ilk filmi olan Hackers filminde ilk eşi John Lee Miller ile tanıştı. 1997’de George Walles biyografik filmiyle Altın Küre ödülü aldı. 1999’da ikinci kocası Billy Bob Thornton ile tanıştığı Pshing Tin filminde oynadı. 2001 yılında babasıyla Lara Croft : Tomb Raider’de oynamasına rağmen babasına kırgınlığı geçmedi. Hatta babasından gelen soyadını mahkeme kararıyla kullanmayı bıraktı. Babasıyla oynadığı bu film Angelina Jolie’yi bir dünya yıldızı yaptı. 2005’te oynadığı tek film olan ve Brad Pitt ile oynadığı Mr and Mrs Smith filmi dünyada yılın en iyi iş yapan filmlerinden oldu. BM iyi niyet elçisi olan Jolie’nin Brad Pitt ile evliliğinden 3, evlatlık olarak da 3 olmak üzere 6 çocuğu vardır.

12-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar