Mustafa Ceceli ve Eşinden Takdir Toplayan Davranış

Mustafa Ceceli ve Eşinden Takdir Toplayan Davranış
Ünlü Şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer’den örnek davranış. Çift deprem bölgesinde zor durumda kalan hayvanlar için harekete geçti.

Son zamanların en zor günlerini geçiren ülkemiz her kesimden her şekilde büyük bir birlikteliğin güzel örneklerini veriyor. 6 Şubat gecesi Kahramanmaraş merkezli yaşanılan iki büyük deprem ve ardından Hatay’da yaşanılan yıkıcı depremlerde binlerce insan hayata veda ederken on binlerce insan ise yaralandı ya da evsiz barksız kaldı. İlk günden itibaren büyük bir yardımlaşma seferberliğinin yaşandığı bölge için herkes elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret etti. Yetkili kurumların yanı sıra gönüllülerin de elinden geleni yaptığı zor zamanlarda ünlü şarkıcılar ve oyuncular da büyük katkılar sundular. Daha çok depremden zarar gören halk için yapılan bu yardımlar ve desteklere bir yenisi daha eklendi. Deprem zamanı yaptığı maddi ve ayni yardımların yanı sıra bugünlerde deprem bölgesinde zor durumda kalan hayvanlar için de harekete geçen şarkıcı Mustafa Ceceli büyük takdir topladı.

Deprem Bölgesindeki Hayvanları Unutmadı

Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere 11 ilde büyük bir yıkıma sebep olan büyük depremler sonrası bölge tam anlamıyla harabeye dönerken bölgede yaşayan insanlar kadar evcil ve evcil olmayan hayvanlarda zor durumda kaldı. Aynı depremden etkilenen hayvanların bir kısmı telef olurken bir kısmı göçük altında kaldı bir kısmı ise yaşanılabilir şartlardan uzaklaştı. Deprem bölgesinde yaptığı yardımlarla dikkatleri çeken şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi bu konu yeni bir örnek davranışa imza attı. Çift deprem bölgesinde zor durumda kalan hayvanlar için harekete geçti. Bir tırla deprem bölgesinde zor durumda kalan hayvanları İstanbul’daki barınaklara getirmeye karar veren çift barınaklara yerleştirilecek hayvanların her türlü bakımını üstlenme kararı aldı. Çiftin halihazırda sık sık hayvan barınaklarına giderek ihtiyaçların giderilmesi için yardımlarda bulundukları öğrenildi.

Piyanoyu Satın Aldı

Mustafa Ceceli deprem bölgesinde yaptıkları ise herkesi duygulandırdı. Depremin ilk anlarında 200 Bin TL bağışlayan Ceceli daha sonra deprem bölgesindeki bir ailenin piyanosunu sattığını öğrenince piyanoyu 21 bin TL’ye satın almıştı. Aynı piyanoyu satın aldığı aileye geri hediye eden Mustafa Ceceli büyük takdir toplamıştı. Ayrıca ünlü çift bir mobilya markasının yüzü olarak kazandıkları reklam gelirinin tamamını da deprem bölgesine göndermişti.

23-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar