Anne dizisinin yakışıklı oyuncusu sessiz sedasız evlendi

Anne dizisinin yakışıklı oyuncusu sessiz sedasız evlendi
Star Tv'de ekranlara gelen başrollerini Cansu Dere, Beren Gökyıldız ve Vahide Gördüm'ün canlandırdığı Anne dizisinin yakışıklı oyuncusu Can Nergis'in yurt dışında sessiz sedasız dünya evine girdiği ortaya çıktı.

Her Salı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında yayınlanan Anne dizisinin yakışıklı oyuncusundan güzel haber geldi. Başarılı dizide gazeteci Ali rolünü canlandıran Can Nergis'in yurt dışında herkesten habersiz gizlice evlendiği ortaya atıldı. Haber Duymayan Kalmasın programında gündeme getirildi.

Star Tv'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programı yine bomba gibi bir konu ile ekranlara geldi. Seren Serengil ve Deniz Akkaya'nın sunumuyle her sabah yayınlanan programın konusu Anne dizisinin yakışıklı oyuncusu Can Nergis oldu. Duymayan Kalmasın programının yer verdiği habere göre, yakışıklı oyuncu Can Nergis geçtiğimiz hafta dünya evine girdi.

Sessiz sedasız evlendi!

Can Nergis uzun süredir aşk yaşadığı Sırp model sevgilisi Jelena Milosavjevic ile Hollanda'da nikah masasına oturdu. Hollanda'da aile arasında yapılan nikahın ardından güzel oyuncu Jelena Milosavjeciv, büyük bir atak yaptı. Jelena Milosavjevic nikahtan hemen sonra sosyal medya hesabı instagramdaki adını Jelena Nergis olarak değiştirdi. Güzel oyuncu bundan öncede milli futbolcumuz olan Arda Turan ile birlikte Deri Tanıtım Grubu'nun yüzü olarak tanınmıştı.

Can Nergis Kimdir?

27 Mayıs 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen başarılı oyuncu, liseyi de orada bitirmiştir. Liseyi bitirdikten hemen sonra Üniversite eğitimi için Londra'ya gitmiştir. Teyzesinin zorlaması ile Uzakdoğu'ya giden Can Nergis, Tayland ve Çin'de 8 yıl boyunca modellik yapmıştır. 8 yılın ardından Türkiye'ye geri dönen Can Nergis, ilk oyunculuk deneyimine Herşeye Rağmen dizisi ile başlamıştır. 

Can Nergis'in rol aldığı yapımlar

Herşeye Rağmen (2011) - Mehmet Demir karakteri

Dila Hanım (2012) - İhsan karakteri

Paşa Gönlüm (2014) - Fikret

Maral (2014 - 2015) - Yiğit

Arka Sokaklar (2014 - 2015) - Onur

Tatlı İntikam (2016) - Tolga

Anne (2016 - 2017) - Ali Arhan

11-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar