Kirli Sepeti’nde Serkay Tütüncü’nün Partneri Kim Oldu?

Kirli Sepeti’nde Serkay Tütüncü’nün Partneri Kim Oldu?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak Kirli Sepeti dizisinde Serkay Tütüncü’nün partneri kim oldu?

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni sezon dizilerinden kirli sepeti sezonun en çarpıcı hikayesine sahip dizilerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Lüks bir sitede hizmetçilik yapan ve kenar mahallelerde yaşayan bir grup hizmetçinin hikayesini ve onların gözünden bir hizmetçinin intiharının hikayesini anlatacak dizi oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Merve Girgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Ceren Moray ve Melisa Döngel gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizide yer alan Kahraman karakterine hayat verecek olan Serkay Tütüncü’nün uzun süredir merak edilen partneri için ise çalışmalar devam ediyor.

Serkay Tütüncü Kimle Partner Olacak?

Fox Tv ekranlarında eylül yayın döneminde başlayacak yeni dizilerden biri olarak hazırlıkları süren ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Kirli Sepeti adlı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Birçok ünlü ismin yer aldığı dizide ünlü oyuncu Serkay Tütüncü’nün partnerinin kim olacağı merak edilmeye başlandı. Ünlü ve dizi setleriyle çok sıkı ilişkiler içinde olan gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kirli Sepeti’nde Serkay Tütüncü’nün canlandıracağı Kahraman karakterinin İlkgül adını taşıyan partnerinin genç oyuncu Aleyna Özgeçen olacağı iddia edildi. Gülperi dizisinde canlandırdığı karakterle dikkatleri çeken genç oyuyla görüşmelerin halen devam ettiği öğrenildi. Yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Kirli Sepeti dram ve entrika türünde ele alınacak ve sezonun iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Kirli Sepeti Oyuncuları Kimler?

Lüks bir sitede bir hizmetçinin intihar etmesi üzerine yaşanılan gelişmeleri sitede yaşayan zenginlerin ve sitede temizlik hizmetinde bulunan hizmetçilerin gözünden anlatacak olan ve yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in yer alacağı Kirli sepeti dizisinde rol alacak oyuncular netleşmeye başladı. Dizide yer alacak isimler arasında

-          Ayça Bingöl (Songül)

-          Serkay Tütüncü (Kahraman)

-          Ceren Moray (Hayriye)

-          Cansu Tosun (Medine)

-          Halil İbrahim Ceyhan (Murat)

-          Melisa Döngel (Aylin)

-          Aydan Şener (Canan)

-          Bestemsu Özdemir (Yasemin)

-          Deniz Sarıkaş (Ahmet) ve

-          Billur Melis Koç (Nergis) yer alıyor.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar