Annemi Beklerken Merve (Lavinya Ünlüer) kimdir?

Annemi Beklerken Merve (Lavinya Ünlüer) kimdir?
Star Tv'nin Haziran ayında ekranlara getireceği Annemi Beklerken'de çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer de Merve rolünde görev alacak. Peki Merve (Lavinya Ünlüer) Kimdir? İşte ayrıntılar.

Star Tv’nin bu sezon merakla beklenen dizisi Annemi Beklerken’in oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Sürpriz bir şekilde çocuk yıldız Lavinya Ünlüer de Merve karakteriyle Annemi Beklerken kadrosuna dahil oldu. Peki, Annemi Beklerken Merve kimdir? Lavinya Ünlüer kimdir ve bu küçük yaşına rağmen bu zamana kadar görev aldığı projeler hangileridir? Bütün bu ayrıntıları canli tv izleyicileri için derledik.

Annemi Beklerken Merve kimdir?

Star Tv’de başarılı bir proje var. Belli bir seyirci kitlesiyle kanalın özel dizisi olarak sezon sonu final yapacak olan İstanbullu Gelin’den bahsediyoruz. İstanbullu Gelin miydi konumuz diyebilirsiniz. İstanbullu Gelin’in yapımcısı olan 03 Medya Annemi Beklerken dizisinin de yapımcısı. Annemi Beklerken bir yaz dizisi. Duruma göre yani reytinglerine göre yeni sezonda devam edip etmeyeceği belirlenecek.

Annemi Beklerken’in başrollerinde Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu yer alıyor. Bu iki oyuncunun yanı sıra diziye son olarak da Mert Fırat dahil oldu. Bildiğiniz gibi Mert Fırat yine aynı kanalda Ufak Tefek Cinayetler dizisinde görev almıştı. İşte o dizide Mert Fırat’ın (Serhat) kızı Mila rolündeki Lavinya Ünlüer Annemi Beklerken dizisinde de oynayacak.

Annemi Beklerken Konusu Nedir?

Merve, dizide Furkan Palalı yani Nejat’ın kızı rolünde görev alacak. Dizinin tamamen Merve’nin üzerine kurulması bekleniyor. Nejat zengin bir iş adamı olup evli ve bir kızı vardır. Fakat karısı onu terk eder. Kızı Merve ile yapayalnız kalır. Karşılarına Suna çıkar. (Aslı Bekiroğlu) Tatlı yalanlarla başlayacak olan Annemi Beklerken dizisinde Merve karakterinin dramı, sevinci her türlü halleri izleyiciyi etkileyecek gibi duruyor.

Annemi Beklerken Lavinya Ünlüer kimdir?

Lavinya Ünlüer son zamanlarda adından en çok bahsettiren ve beğenilen çocuk yıldızlardan.  Hani derler ya büyümüş de küçülmüş işte Lavinya Ünlüer bu deyimi tam karşılıyor. 2011 doğumlu olup ailesine oyuncu olmak istiyorum diyerek bu sektöre girmiştir. “En İyi Stil Sahibi Çocuk” ödülüne layık görülen Lavinya birçok markaya da modellik yapmaktadır. Aynı zamanda sosyal medya fenomenidir.

Annemi Beklerken Lavinya Ünlüer hangi dizilerde oynadı?

Reaksiyon

Bana Sevmeyi Anlat  /Çiçek

Ufak Tefek Cinayetler /Mila

Annemi Beklerken / Merve

07-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar