Sefirin Kızı oyuncu kadrosuna bomba bir isim katılıyor!

Sefirin Kızı oyuncu kadrosuna bomba bir isim katılıyor!
Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun başrolde olduğu Sefririn Kızı dizisine bomba bir isim katıldı. İşte, Sefirin Kızı kadrosuna dahil olan usta oyuncu...

NGM ve O3 Medya'nın yapımcılığında çekilen ve Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi sezona iddialı girmişti ve yoluna istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun başrolde olduğu Sefirin Kızı dizisine usta oyuncu Bülent Şakrak katıldı. Bülent Şakrak'ın 'Kahraman Boz' karakteriyle dahil olduğu dizide heyecan yine dorukta olacak. Sancar ve Nare'nin aşk hikayesinin anlatıldığı Sefirin Kızı dizisi çok beğenilmişti. Her hafta heyecanlı gelişmelerin yaşandığı diziye dahil olan Bülent Şakrak'ın performansı da diziye renk katacak gibi görünüyor. Sefirin Kızı Star Tv'de her pazartesi saat 20:00'da yayınlanıyor.

Oyuncu kadrosu çok beğenilmişti

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın olduğu Sefirin Kızı ilk bölümünden itibaren ilgiyle takip ediliyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin performansı da çok beğenildi. Sefirin Kızı kadrosunda, Engin Akyürek (Sancar) ve Neslihan Atagül Doğulu (Nare) yer alırken usta oyuncu kadrosunda ise; Uraz Kaygılaroğlu (Gediz), Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erhan Alpay (Akın), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Tülin Yazkan (Menekşe), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra) ve Bülent Şakrak (Kahraman) karakterleriyle yer alıyor. Diziye dahil olan Bülent Şakrak ise Kahramab Boz karakterini canlandıracak.

Kahraman Boz (Bülent Şakrak) kimdir?

Sefirin Kızı dizisine Kahraman Boz karakteriyle dahil olan Bülent Şakrak'ın canlandıracağı rol Gediz ile Sancar'ın düşmanı olacak. Geçmişte çok varlıklı olan Kahraman Boz, tekrar kaybettiklerini elde etmek için fırsat kollamaktadır. Gediz ve Sancar'la eskiye dayanan bir husumeti olan Kahraman gelişiyle tüm dengeleri değiştirecek.

Bülent Şakrak kimdir?

Usta oyuncu Bülent Şakrak, 26 Ağustos 1977'de İstanbul'da doğdu. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak oyunculuğa adım atan Şakrak, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girerek eğitimine devam etti. Çeşitli tiyatro gruplarıyla çalışmaları devam eden Şakrak çok sayıda sinema filmi ve dizi projesinde yer aldı. Şakrak, 2015 yılında Ceyda Düvenci ile evlendi.

09-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar