Star TV'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım

Star TV'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım
Star TV'den yaz akşamları evlerimize neşe getirecek bir dizi geliyor! Yeni dizi Benim Tatlı Yalanım'ın hikayesi nedir? Oyuncu kadrosu hangi isimlerden oluşacak?

Çok yakında Star TV'de başlayacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisi sıcacık hikayesiyle önümüzdeki yaz sezonuna damga vuracak. O3 Medya tarafından Star TV'de yayınlanmak üzere hazırlanan dizinin başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer paylaşıyor. Daha önce ismini Annemi Beklerken olarak duyuran dizi son olarak Benim Tatlı Yalanım'da karar kıldı. Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural ikilisinin yapacağı dizinin senaryosunu ise Pınar Ordu kaleme alıyor.

Vatanım Sensin ve İstanbullu Gelin gibi başarılı dizilerin yapımcısı O3 Medya bu sefer romantik komedi tadında bir yaz dizisi olan Benim Tatlı Yalanım'ın hazırlıklarına başladı. Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'nın partner olacağı dizinin kadrosuna son olarak çocuk oyuncu olarak Lavinya Ünlüer katıldı. 

BENİM TATLI YALANIM KONUSU

Karısı tarafından terk edilen Nejat, (Furkan Palalı) kızı Kayra'ya (Lavinya Ünlüer) hem annelik hem babalık yapan genç bir adamdır. Kızının anne yokluğu çekmemesi için elinden geleni yapan Nejat zaman zaman beyaz yalanlar söylemek zorunda kalır. Kızı Kayra'nın yaşı büyüdükçe durumu idare etmekte zorlanan genç baba Suna (Aslı Bekiroğlu) ile tanıştıktan sonra kendisini kızına oynadığı tatlı bir oyunun içinde bulur.  Zamanla birbirlerine aşık olacak Nejat ve Suna'nın ilişkisi ve minik Kayra'yla yaşadıkları eğlenceli olayları konu olan dizi çok yakında Star TV'de seyircisiyle buluşacaktır.

Dizinin başrol oyuncuları Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer'i yakından tanıyalım.

FURKAN PALALI KİMDİR?

Furkan Palalı 27 Ekim 1986 tarihinde Konya da doğmuştur. Lisedeyken profesyonel basketbol oyunculuğu yapan Palalı, Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yapmaya başlamıştır.  2011 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of World yarışmalarında birinci olarak adını duyurmuştur. Daha sonra Hayat Devam ediyor, Son Yaz Balkanlar, 1912 Kızıl Elma, Son Çıkış ve No 309 dizilerinde yer almıştır. 

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyet Bölümü'nden mezundur. Tanınırlığı Vine isimli sosyal medya platformundan gelmektedir. Çektiği eğlenceli videolarla kısa zamanda fenomen olmuştur. Beni Böyle Sev dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış olan güzel daha sonra Adı Mutluluk ve Gülümse Yeter dizilerinde rol almıştır. Şimdi ise Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete dizisinde Melike karakterini canlandırmaktadır. Dizinin final kararının ardından Benim Tatlı Yalanım dizisiyle el sıkışmıştır.

LAVİNYA ÜNLÜER KİMDİR?

Lavinya 2011 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Daha önce Reaksiyon, Bana Sevmeyi Anlat ve Ufak Tefek Cinayetler dizilerinde oynayan minik oyuncu Emel Müftüoğlu’nun Hovarda klibinde de oynamıştır.

06-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar