Antepli Dizisinin Yeni Adı Yalı Çapkını Oldu

Antepli Dizisinin Yeni Adı Yalı Çapkını Oldu
OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan ve eylül sezonunda ekrana gelecek Antepli dizisinin adı değişti ve yeni adı Yalı Çapkını oldu.

Yaz sezonu başlayacak diziler bir bir sete çıktı ve çekimlere başladı. Bu diziler haziran ayı başı gibi seyirciyle buluşmak için yayıncı kanallarda ekrana gelmeye başlayacaklar. Bu yaz pek çok dizi yayına girerken reytingler her zamanki gibi bu dizilerin geleceği için belirleyici bir rol üstlenecek. Reytingi iyi dizler eylül yayın dönmemi içinde yayın bileti almak için şansını bir kez daha denerken reytingi iyi olmayanlar ne yazık ki eylül ayını bile göremeyecek. Kanallarda şimdiden eylül yayın planları için hazırlanıyorlar. Her zaman olduğu gibi kıyasıya bir rekabete hazırlanan kanallar ve yapımcı şirketler ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Doğru hikaye, iyi senaryo, sağlam ve yerinde cast ve tabi ki iyi bir reji ve güçlü prodüksiyon. Bütün bunlar bir araya gelince ve seyircide olur verince diziler ekranda kalmayı garantiliyor. Son yıllarda başarılı işlere imza atan OGM Pictures eylül yayın döneminde Star Tv için çalıştığı yeni dizi eski adı Antepli yeni ve son adı Yalı çapkını için çalışmalarını sürdürüyor.

Yalı Çapkını Dizisi Oyuncuları Kimler?

Star Tv için OGM pictures tarafından hazırlanan ve ilk adı Antepli olarak belirlenen dizinin son adı belirlendi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı dizinin çekimlerine yakında başlanacak. Uzun bir aradan sonra usta oyuncu Çetin Tekindor’un da setlerde yer alacağı dizinin cast çalışmaları ise halen devam ediyor. Eylül yayın döneminin iddialı dizilerinden olması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü dizinin en geç Ağustos ayı başında sete çıkması bekleniyor. Bu sezon yaptığı anlaşma gereği sadece Star Tv’ye proje üretecek OGM Pictures’in de Yalı Çapkını dizisi için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Yakı Çapkını Konusu Ne?

Star Tv ekranlarında eylül yayın döneminde ekrana gelecek ve kanalın iddialı yapımları arasında gösterilen yeni dizisi Antepli Yalı Çapkını adıyla tescillendi. Dizi Burcu Alptekin tarafından yönetilecek ve bir aşk ve dram dizisi olarak ekrana gelecek. Dizide çapkınlıklarıyla ünlü bir genç olan Ferit’i ailesinin memleketleri Gaziantep’te buldukları genç ve güzel bir kız olan Seyran’la evlendirme hikayesi anlatılıyor. Dizide usta oyuncu Çetin Tekindor’un Ferit’in dedesi Halis Ağa’yı canlandıracak. Yalı çapkını ağustos ayında sete çıkarak çekimlere başlayacak ve eylül ayında da seyirciyle buluşacak.

24-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar